KILL_EM_ALL Публикувано Февруари 19, 2006 Публикувано Февруари 19, 2006 (Редактирано) начи кое по ви кърти мetal master-a на digitech или metal zone-та на boss Редактирано Февруари 19, 2006 от KILL_EM_ALL Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 определено метал зон. обаче на високите струни много маже. за тресня е идеален обаче Цитирай
motorbreath Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 metal zone чувал съм наживо просто и заради това пък на метал мастъра само семпли Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 19, 2006 Автор Отговорено Февруари 19, 2006 (Редактирано) определено метал зон. обаче на високите струни много маже. за тресня е идеален обаче aми аз много се чуда между двете- на живо съм пробвал само метал зоната и ме смаза--обаче ето тук чух това-- http://www.digitech.com/products/metalmaster.htm яко кърти а Редактирано Февруари 19, 2006 от KILL_EM_ALL Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 не харесвам метал мастера най-малкото защото е дигитален.... а метал зона си е чисто аналогов ефект. и има голям диапазон на честотни корекции.....чак да се ненарадваш Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 19, 2006 Автор Отговорено Февруари 19, 2006 metal zone чувал съм наживо просто и заради това пък на метал мастъра само семпли ама според мене от семплите не може точно да го усетиш я даи некви семпли тогава на метал зоната да я скиваме как е.. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 метал зона е доста универсален педал. много готино звучи за свирене на неща от рода на сатриани.... има голяма вариация на гейн-а. от друга страна с един готин компресор отпред постина много напопман и цветен звук обаче почти е задължително да се използва в комбинация с нойз редуцер..... Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 И аз имам воss метъл зон ама не го ползвам нещо не ме кефи много Въпрос на вкус плюс това аз го ползвах за записи и доста е шумен или както каза stratocaster трябва му нещичко да го изчисти Едно време като го купих много му се радвах ама с напредването на годините звукът му взе да не ми харесва предпочитам процесор Цитирай
Sieger Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 MT-то определено! Аналога си е аналог... Ако става въпрос за записи обаче, дори ДС 1 върши прекрасна работа (най-малкото защото е адски тих) стига да се притежават основни познания по звукообработка и бла бла... Но наистина Metal Zone се е отвърдил като един отличен за предназначението си стомп бокс. Цитирай
wessy Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 ае пичове не че нещо ама ... ако си отворите ушите и си забравите предразсъдъците може и да ви хареса Metal Mastera въпреки че е цифров мен лично БОС-а хич ама хич не ма кефи и все пак са надявам тука да почнат да пишат хора който са ЧУВАЛИ и двата педала а не само метал зон Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 metal zone чувал съм наживо просто и заради това пък на метал мастъра само семпли ама според мене от семплите не може точно да го усетиш я даи некви семпли тогава на метал зоната да я скиваме как е.. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=5971 Чуй ПОСЛЕДНИТЕ Семпли. Доста малко шум. Цитирай
SlipFly Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 а кво ще кажете за тва значи аз имам метал зоне и ще си копувам процесор в-амп 2 мога ли да изполвам нойст гайта от в-ампа и добре ли ще звучи според вас?? иначе метал зона до сега само с него свиря и се справя мн добре без никви други гайтове и глезотии underground:)) Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 metal zone чувал съм наживо просто и заради това пък на метал мастъра само семпли ама според мене от семплите не може точно да го усетиш я даи некви семпли тогава на метал зоната да я скиваме как е.. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=5971 Чуй ПОСЛЕДНИТЕ Семпли. Доста малко шум. ами пробвах да отворя бжсичките линкове дето си ги дал там и се е тва ми се отваря Warning: mysql_pconnect(): Too many connections in /home2/z28zupl28/public_html/connect/db_con.php on line 6 Fatal error: Too many connections in /home2/z28zupl28/public_html/connect/db_con.php on line 6 много коти 6щото наистина искам да чуя какво си направил Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Дайте меилове да пратя семпли Цитирай
Recommended Posts