peterko Публикувано Юли 13, 2010 Share Публикувано Юли 13, 2010 И така Петър Стоянов Стоянов - родом от Разград. Израснал в семейство на барабанист и хореограф. започнах да се занимавам с музика още като малък (купиха ми акордеон ... май бях на 10) след което като тийн вече открих рок'н'рола, намерих си кухарка и започнах да дрънкам... Дрънках докато не си купих ел. китара (японки страт от 65г.) стара очукана но добре звучаща китара. Имах няколко групи в които съм свирил и пял Грейвленд, Корубана, Инвизибъл INVISIBLE (с които свирих последно и най-дълго) и един проект на едно бивше гадже - басистка - женска формация (свирих барабани с тях). По същото това време направих и първото си домашно студио (ПЦ с относително адекватна конфигурация, саунд карта Аудиджи 2 + Ямаха ДХ 7 стар синтезатор за МИДИ клавиатура, усилвател Кащан + колоните му ) С тези формации имам над 50 концерта в Разград и областта + едно свирене във Силистра на събиране на Ротъри и един Джаз фестивал в село близко до русе (на който незнам как се озовахме) Интереса ми към музиката спадна след като кандидатствах и бях приет Актьорство за драматичен Театър в Пловдив. Продадох Ел. китарата щото трябваха пари за обеазование и започнах да се занимавам повече с театър в резултат на което след 7 години съм един от създателите, актьор и звукооператор на ТЕАТЪР ХЕНД/ HAND THEATRE Започнах отново да се занимавам с музика тази година след като ме помолиха да намеря някаква музика за наше представление. Реших че е по-добре да я направя сам отколкото да режа нечии други идеи. ето ТУК можете да чуете това което е останало по хардовете ми от онова време и някои нови неща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юли 13, 2010 Share Отговорено Юли 13, 2010 Ти не изясняваш, какво точно искаш, но аз подразбирам, че искаш "едно рамо" за да продължиш да "бъдеш музикант" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юли 13, 2010 Автор Share Отговорено Юли 13, 2010 (Редактирано) за сега искам да си сглобя студиото в къщи... след което ще имам конкретни питания и желания от по-опитните от мен пък дето се вика и аз да се пофала !!! Редактирано Юли 13, 2010 от peterko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Ха, кой бил тук Здравей и от мен, успех с начинанията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юли 14, 2010 Автор Share Отговорено Юли 14, 2010 ХАХ !!! как сте бе миталисти мерси и на вас успех Какво ново около бандата ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Ами дрънчим си, гледаме да движим нещата Ти как си, накъде те вее вятъра? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Portnoy_fan Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 А добре дошъл и от мен ))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Август 1, 2010 Share Отговорено Август 1, 2010 А такааа почнаха да се връзват нещата..От Разград, а? Че и едни "миталисти" гледам познаваш... Ние ще излезем роднини с тебе накрая!! Добре дошъл! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 1, 2010 Share Отговорено Август 1, 2010 Добре си дошъл! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zombie Отговорено Август 18, 2010 Share Отговорено Август 18, 2010 Оо, здравейте градски! peterko, с теб се познаваме бегло, но се радвам, че се засичаме и тук. Дерзай и с музиката, краста си е Драго, теб те видях онзи ден да пътуваш за Варна Айде стига поо махленски, успехи на всичките ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 18, 2010 Автор Share Отговорено Август 18, 2010 Ами дрънчим си, гледаме да движим нещата Ти как си, накъде те вее вятъра? В момента в Харватска на почивка и малко поработвам по принцип в Пловдив. Работя в един частен театър. гледам си кефа общо взето Viara - а ти каква връзка имаш с Разград ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Август 19, 2010 Share Отговорено Август 19, 2010 Супер! Много успехи! П.П. Разград мафия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts