killer Отговорено Декември 26, 2004 Автор Отговорено Декември 26, 2004 за момента нямам възможност да я кача .... съжалявам когато я преместя ще пусна линк!!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
killer Отговорено Декември 28, 2004 Автор Отговорено Декември 28, 2004 тцтцтцтцтцтц..аз пък съм нагъл - на мене ми я е свирил на живо(не на серенада,просто на гости да му видим тогава новата 7-струнната реза4ка..ако не се лъжа,и с оригиналните адаптери(Блейзовете) си беше як звука..ама аз какво ли разбирам..но ина4е браво! добиваш популярност,Марио(от Искрен) Искрене нали знаеш че оригинала е записан от Steve Vai с Universe с Блейзове, така че не се притеснявай .... звукът ти ще е много близък до оригинала когато си сложиш Блейзовете. Поздрави!!!! Марио Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 тцтцтцтцтцтц..аз пък съм нагъл - на мене ми я е свирил на живо(не на серенада,просто на гости да му видим тогава новата 7-струнната реза4ка..ако не се лъжа,и с оригиналните адаптери(Блейзовете) си беше як звука..ама аз какво ли разбирам..но ина4е браво! добиваш популярност,Марио(от Искрен) Искрене нали знаеш че оригинала е записан от Steve Vai с Universe с Блейзове, така че не се притеснявай .... звукът ти ще е много близък до оригинала когато си сложиш Блейзовете. Поздрави!!!! Марио Къде го прочете ....че е с 7 китара записано Цитирай
killer Отговорено Декември 28, 2004 Автор Отговорено Декември 28, 2004 Къде го прочете ....че е с 7 китара записано 1. http://www.vai.com/Machines/guitarpages/guitar026.html (не е точно доказателство но .... ) 2. В www.Jemsite.com в форума (преди да го хакнат :evil: ) 3. В песента към 4:25 има един lick който завършва на РЕ ... на много ниско РЕ :twisted: ... не че не може да смъкне 1 тон с тремолото НО 4. В клипа на песента (клипа не концертното изпълнение) е с Universe (този от т. 1 ..... но и това не е доказателство ... кой му пречи и с косачка в ръце да се снима :twisted: ) 5. В повечето му официални транскринции е за 7 струнна (часта с РЕ-то) Въпреки описаното в по горните точки съм съгласен с някои неща които могат да противоречат на горните факти: 1. Никога не съм го виждал на концерт да я изпълнява на 7 струнна китара 2. Дори и на първото И (официално/самостоятелно ... ще обясня за това в точка 3)свирене пред публика (Expo 92 - Guitar Legends) той изпълни песента на JEM 3. На концерта на Whitesnake - Monsters Of Rock на 18.08.1990 в Donington Park той изпълнява част от песента (но не цялата.... затова казвам че през 1992 е официалното/самостоятелното представяне на песента пред публика), предполагам че я е свирил на Universe защото в края на песента удря няколко много ниски тона който принципно могат да се изсвирят само на 7 струнна китара, а и с Whitesnake използваше предимно Universe-и ... но не съм гледал концерта така че това са само догадки!!! Митко поздрави, :twisted: Марио :twisted: Цитирай
MDFk Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 QUOTE (MDFk @ Dec 21 2004, 10:35 PM) тцтцтцтцтцтц..аз пък съм нагъл - на мене ми я е свирил на живо(не на серенада,просто на гости да му видим тогава новата 7-струнната реза4ка..ако не се лъжа,и с оригиналните адаптери(Блейзовете) си беше як звука..ама аз какво ли разбирам..но ина4е браво! добиваш популярност,Марио (от Искрен) Искрене нали знаеш че оригинала е записан от Steve Vai с Universe с Блейзове, така че не се притеснявай .... звукът ти ще е много близък до оригинала когато си сложиш Блейзовете. Поздрави!!!! Марио Надявам се наистина,но да мога да го изсвиря.. да си оправя постановката и тогава.поне звука няма да ме откаже. ако може да то дам едно предловение за по-нантаъ4ни презаписи на песента - за в слу4ай 4е пак се стигне до импровизации,предлагам ти да акцентираш на по дълготрайни тонове и леки "игри" с флойда.имай в предвид 4е минава за балада,а тя трябва,макар 4е я свири Вай и слага и по-бързи пасажи,да запази настроението и внушението на такава.то4но по-разлятите и бавни тонове,според мен,успяват да направят това. пример:кой не знае 4те велики тонове в на4алото(2-3та минута) на "Шайн он Ю Крейзи Даймънд" на Пинк Флойд(на китарата на Гилмор,на живо..може и да не ги знаете,но имат страшен акцент върху слушателя) Цитирай
Recommended Posts