death^metal Публикувано Юли 11, 2010 Share Публикувано Юли 11, 2010 (Редактирано) Здравейте, Имам Лундгрен М-7 адаптор, купен директно от сайта им и издирвам друг собственик на това чудо с цел сравняване на звук. Би било улеснение ако е в София. Редактирано Юли 11, 2010 от death^metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
death^metal Отговорено Юли 20, 2010 Автор Share Отговорено Юли 20, 2010 Никой? Бах ма'аму, не са чак толкова неизвестни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IsoMorPhiC Отговорено Юли 21, 2010 Share Отговорено Юли 21, 2010 Sorry пич, за първи път ги чувам. Единствено мога да ти предложа да прегледаш тези клипчета в ютуб, качеството на звука обаче не е хич добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yanni Отговорено Юли 21, 2010 Share Отговорено Юли 21, 2010 На мен би ми било много любопитно да споделиш впечатленията си от този адаптер, тъй като и аз по едно време се канех да си купя, но го отложих във времето. Знам, че Meshuggah са може би най-известните му клиенти (използвам ед. число, защото до колкото знам един пич върти компанията?), а всички знаме какъв звуков валяк създават тези момци. Би ли казал няколко думи за продукта? Извинявам се, ако вече си го описал в друга тема, а не съм видял... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Strungout Отговорено Юли 21, 2010 Share Отговорено Юли 21, 2010 ^ +1 И на мен ми е интересно, също в каква китара е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
death^metal Отговорено Юли 22, 2010 Автор Share Отговорено Юли 22, 2010 (Редактирано) Еми, слушах, четох и накрая реших да го взема, всички го хвалят из нетя. Йохан ми го прати по пощата Дотук добре, отварям го да му се порадвам и какво да видя: Както и да е, монтирах го на бялата дъска (10х Мите): Един месец се чудя какво става и накрая по схемата за разгадаване на адаптери от Nikifena (10x) открих, че шведина е обърнал маса и фаза и на двете намотки. Сега звучи доста по стабилно, обаче пак нещо ми липсва и затова търся база за сравнение. Има много голяма вероятност това което ми липсва като звук да се окаже от вида на дървото на бялата дъска (asswood). Всичко ще ми е ясно като го монтирам на J-Custom-а, той е махагон. Ако и там не ми звукне за 360 лева, ще рекламирам към Шведия, но ми се ще първо да чуя друга бройка. Поздрави. Редактирано Юли 22, 2010 от death^metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юли 22, 2010 Share Отговорено Юли 22, 2010 asswood - много ми хареса Ако можеш да запишеш някакво демо ще е много полезно, че и аз ги гледах Лундгрените, ама така на сляпо не ми се иска да ги тествам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Strungout Отговорено Юли 22, 2010 Share Отговорено Юли 22, 2010 Ами най-вероятно дървото не ти харесва. И аз се опитах да реша проблема със смяна на адаптер, ама липата си е липа, не вярвам че престижа или мн по-скъпите китари са кой знае какво повече. Дървото си е главния "виновник" за звука. А защо всъщност не си го боднал направо в махагона? Страшни красавици си обесил, завидях! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
death^metal Отговорено Юли 27, 2010 Автор Share Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) Е тя бялата липа е Prestige на Team J. Craft, достатъчно висок клас е - убийствен екшън и комфорт. Сигурно ще и сложа ЕМГ 707-ци, надявам се да елеминираме дРъвото Мерси за красавиците, и аз си ги обичам Редактирано Юли 27, 2010 от death^metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
euphoriaburn Отговорено Юли 29, 2010 Share Отговорено Юли 29, 2010 Много искам да пробвам Лундгрен, тъй като обмислям това да си ми адаптрите на новата китара. Приемам покани в София Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
death^metal Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 Така да се каже, аз вече съм се навил за ЕМГ-тата, тоя М-7 за 300 лева ще отпътува за който го желае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
death^metal Отговорено Септември 6, 2010 Автор Share Отговорено Септември 6, 2010 (Редактирано) От друга страна, като забодох в Меса-та бялата талпа с лундгрена и ми хареса гадината, различен е от димарциото на J-custom-a, характеристиката на тона е изключителна и усещането при свирене е много приятно. Редактирано Септември 6, 2010 от death^metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts