tupoto kopele Публикувано Февруари 18, 2006 Публикувано Февруари 18, 2006 Кажете по нещо за размера на крашовете..примерно ако имате два краша какви размери предпочитате? Аз съм свирил най-вече с 14 и 15 и последният ми вариант беше 16 и 18 (добър вариант), но сега имам една 17-ка...ко да прая? Кажете си мнението???? Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 Имам само Z 18'' и ми е много терсене само с един.. Доста се колебах кави чинели да си вземам. Взех си едни фусове накрая ама един краш по мъничък от моя ще ми е много добре. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 Аз имам 17 A custom projection и се чудя кво да си взема сега, нито серия измислям нито размер Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 Според мен трябва да си вземеш или 16" или19"Зависи дали 17-ката искаш дая ползваш за първи или за втори креш. Според мен най-добрата комбинация е 16",16",18",но зависи колко шум искаш да причиниш на съгрупарите си.По едно време свирих с две 16ки и 18ка ама само за един месец щото 18ката здаде багажа и то по камбанката и едната 16ка вече е нейде в гробищата за чинели(мазето ми).В крайна сметка каквото си избереш,просто трябва да ходиш и да пробваш крешове с 17ката под ръка ,зада можеш да и избереш правилното другарче.Аре и май е време да се научим как не се трошат чинели.Тогава ще бъде голямо блаженство и изобилие от здрави чинели(ех мечти,мечти ) Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 19, 2006 Автор Отговорено Февруари 19, 2006 Така, реших!!! Почти де. Единият вариант е 16 A custom projection crash, 16 или 18 Oriental China. Ама незнам какво препоръчвате??? най-вече за размера на китаеца какво ще кажете??? Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 По добре си вземи китаец като си имаш краш вече ,не е зле да вкараш и някой по ефектен чинел.А за размера вече ти си решаваш кой звук ти допада повече. Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 (Редактирано) Така, реших!!! Почти де. Единият вариант е 16 A custom projection crash, 16 или 18 Oriental China. Ама незнам какво препоръчвате??? най-вече за размера на китаеца какво ще кажете??? 16,но аз на твое място бих взел 2ри креш първо Редактирано Февруари 19, 2006 от Katsko Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 аз бих взел 20' китаец,пред втори краш :green: Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Дилемата е много голяма. Двата краша много отварят постановката. Но и един китаец наистина има какво да изсвириш на него Цитирай
shaym Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 и аз съм на мнение,че трябва да си вземе6 първо втори краш. за размерите- щом имаш 17 си вземи един 18,и16, за китаец зависи какъв звук търсиш(18) е добър вариант аз имам 14,12 Цитирай
imperor Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Много яка тема и труден въпрос... Колегите в голямата си част са прави, че е въпрос на вкус и избор. При мене от дясно наляво са 20'' краш, 20'' краш, в средата 13'' краш, 20'' краш-райд, 22''краш, 18'' китаец. Липсват ми 16'' и 18'' краш и 16'' или 20'' китаец... Ако забиеш още един краш от другата страна - кефа ти ще е пълен! А размера (в случая има значение), може и да е същия, важното е да е с друг цвят и друга атака... Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Аз съм за първо креша после китаец,който да е 18",освен ако няма да дигаш прекалено много шум и да пречиш на другите с него.Тогава сета ще стане супер.16,17 крешове и един 18 китаец за цвят. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 и аз така мяй ще направя...сега събирам пароци Цитирай
Judex Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 (Редактирано) Мисля си, че е добре креша да е от същата серия като 17"-ия, аз може би бих избрал 16", има интересни от по 14", 15", но те отиват към сплешове вече. После и китаец 16" или 18" за цвят и вкус! И един - два сплеша между крешовете за десерт! Важното е да си паснат като звучене. Лично на мене ми допаднаха китайците и на Пейст и на Меинл от Динакорда, даже на Меинл повече. Явно е до специфика и направа на чинела, както и вкус. Много гастрономическо изявление се получи, да не съм нещо гладен? Редактирано Февруари 21, 2006 от Judex Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 (Редактирано) Мисля си, че е добре креша да е от същата серия като 17"-ия, аз може би бих избрал 16", има интересни от по 14", 15", но те отиват към сплешове вече. После и китаец 16" или 18" за цвят и вкус! И един - два сплеша между крешовете за десерт! Важното е да си паснат като звучене. Лично на мене ми допаднаха китайците и на Пейст и на Меинл от Динакорда, даже на Меинл повече. Явно е до специфика и направа на чинела, както и вкус. Много гастрономическо изявление се получи, да не съм нещо гладен? позасмя ме...имайки пред вид говняното ми настроение в момента тва си е постижение,keep up the FUNNY suff Редактирано Февруари 21, 2006 от Katsko Цитирай
Recommended Posts