hristo9 Публикувано Юли 10, 2010 Share Публикувано Юли 10, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги ! Много спешно ми трябват нотите на песента Goodbye my love goodbye на Демис Русос. Трябва да науча песента до понеделник и търся нотите защото нямам време да я вадя и уча на изуст. Моля ви , ако някой от вас има нотите да ми ги прати , било то по ел.поща , скайп , поща(обикновена) или др ! За контакт: ЛС или в темата Моля ви колеги , спешно е ! Редактирано Юли 10, 2010 от hristo9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 Какво точно ти трябва - акорди или всичко, барабани, вокал, бас, клавир? Ноти надали могат да се намерят, но само акордите за елементарен акомпанимент могат да се извадят лесно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hristo9 Отговорено Юли 10, 2010 Автор Share Отговорено Юли 10, 2010 (Редактирано) Акордите са Ок , трябва ми вокала тоест неговата партия ! Редактирано Юли 10, 2010 от hristo9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exloomal Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Здравейте колеги ! Много спешно ми трябват нотите на песента Goodbye my love goodbye на Демис Русос. Трябва да науча песента до понеделник и търся нотите защото нямам време да я вадя и уча на изуст. Моля ви , ако някой от вас има нотите да ми ги прати , било то по ел.поща , скайп , поща(обикновена) или др ! За контакт: ЛС или в темата Моля ви колеги , спешно е ! http://www.e-chords.com/chords/demis-roussos/goodbye-my-love Има един начин да намериш нещо-WWW.e-chords/demis roussos/goodbye-my-love Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts