DREAMMIND Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 http://soundcloud.com/dreammind/mihail-pae...e-in-the-bottle Цитирай
Flame Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Тук защо все още няма отговор? Честно казано на мен ми допадна доста, и ако целта наистина е била да звучи леко като саундтрак, то тя е постигната. Не ми хареса как свършва обаче - сякаш фразата е отрязана. Също и говорът не ми звучи добре... Иначе, палци горе Хареса ми фразировката на китарата. Цитирай
Wolfheart Отговорено Юли 12, 2010 Отговорено Юли 12, 2010 Красиво! Края наистина идва малко рязко,но може и да е желан ефект... Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 13, 2010 Автор Отговорено Юли 13, 2010 Мерсиии и на двамата за края, наистина би звучало по-добре ако фейдва постепенно . Иначе идеята е да се вкара речетатив, тук за демото ползвах едно диалогче от филма Message in the bottle Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 13, 2010 Отговорено Юли 13, 2010 Китарното соло е разкошно. Звучи като Дейвид Гилмор... Другото...все едно , че не съм го чул..някакви бърборят върху скучни хармонии.. Цитирай
Recommended Posts