Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Относно цената - взех го за 599 лева на 3ти декември 2004та( както разправям наляво и надясно, дори ми върнаха левче :lol: ). Грифа - казал съм на Мефистофел, трепач е.

Връщам се от репетиция и направихме един касетен запис - или пича от Княжевската репетиционна е адски кадърен, или баса звучи страшно на запис...или и 2те. :bravo:

Относно цените си го обяснявам така - много по-евтина излиза доставката от Малайзия до Европа, отколкото пак оттам до Щатите...поне така мисля аз. между другото като го вземах цената на Т25 в сайта им беше 799$, после го свалиха. Защо не знам.

Отговорено

За мен Yamaha винаги са били по-удобни от другите марки (не само басовете , но и китарите) . Активната е плюс , който не трябва да се пренебрегва ... Но според стила , тя понякога не е нужна , така че се стига до извода , че просто трябва да прецениш по стила , който искаш да свириш на баса ...

пс. Извинявам се , ако пак съм се изказал тъпо в раздела за басисти :godbless:

Отговорено

При така създалите се обстоятелства явно ще предпочета "Yamaha"-та поради настоящата невъзможност да се докопам и до "Washburn"-a.Благодаря на всички ,които се включиха и отделиха време да пишат! ;)

Отговорено

Благодаря от името на всички за отворената от теб дискусия!

Но за да запазя темата спретната, а и след като вече си направил своя избор, ще я затворя, а занапред може на някой джем сешън да видим дали наситина е правилния избор, макар че не мисля че грешен имаше в конкретния случай - все пак съм фен и на двете марки.

Успех с покупката и не забравяй - Авторска музика е малко по-надолу! :)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.