Fallenblood Публикувано Юли 5, 2010 Share Публикувано Юли 5, 2010 http://www.4shared.com/audio/mFB-4hr5/Tibe..._03_---.html трябва ми информация за блендата на клавира в тва парче - мъча се да я постигна с плъгина sq8l (симулатор на ensoniq esq-1/sq-80, може би не най-добрият избор, но едно от главните vst-та, които ползвам). с какъв синт е правено това (явно трябва да е нещо, съществувало на родна територия през 1990-91) и как? опитвам се да я разделя на съставните й части, но не се получава същото, все още не ме бива толкова. благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 Направо питай за имейла на Файчето и после му пиши лично. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 7, 2010 Share Отговорено Юли 7, 2010 Точно същото звучене ли търсиш? Това ми се струва, че е някакъв Роландски орган от кийборд, произведен в началото на 90те. Търси симулация на Фарфиса. Мисля, че ще постигнеш доста подобен резултат успех ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Юли 8, 2010 Автор Share Отговорено Юли 8, 2010 май баш farfisa ще да е! благодаря много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bras72 Отговорено Юли 8, 2010 Share Отговорено Юли 8, 2010 зтам ,че не отговарям на въпроса ти ама рядко гадна бленда -за какво ти е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Юли 8, 2010 Автор Share Отговорено Юли 8, 2010 (Редактирано) ми на мен ми допада, с такава музика се занимавам, тъй да се каже. тва хем може да звучи лирично, хем и доста пробивно, а не е нещо модерно. исках да пробвам едно парче как ще звучи с нея, даже мога да го запиша и да го пусна, ама китарата и басът ще звучат бая гадничко. Редактирано Юли 8, 2010 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts