fluti Публикувано Февруари 17, 2006 Публикувано Февруари 17, 2006 Здравейте, Качил съм в Гмайл-а една кратка "композицийка" в леко истеричен стил . Не е нещо особено, интересното е, че онази вечер ми хрумнанякаква мелодийка и когато тръгнах да я запиша, се оказа, че съм записал подобна мелодия 2 вечери преди това, а въобще не си спомнях Почувствах се като шизофреник, който открива, че страда от раздвоение на личността В крайна сметка ги насложих и двете. Китарите накрая хич не са в ритъм, ама не ми се записваха наново, защото беше късно през нощта някой друг път ще го дооправя. Всъщност това ми е първият по-сериозен опит за запис и смесване и естествено съм омазал положението с еквалайзерите и общото ниво :wall: Цитирай
overhate Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Готино е, зарибяващо некво, набива се в мозъка Цитирай
fluti Отговорено Февруари 17, 2006 Автор Отговорено Февруари 17, 2006 10x, другия път ще гледам да пусна нещо по-изпипано. М/у другото мидито, което се получи, без китарата, звучи малко като извадено от DOOM 2 :twisted: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Fluti, ти си луд гений! Браво! Цитирай
Recommended Posts