Хр_Христов Публикувано Февруари 16, 2006 Публикувано Февруари 16, 2006 Най - най - накрая си взех новия DFP9310 и с новите кожи за касата смятам, че всичко си идва на мястото Купих си и фус капаци МEINL Meteor 14'' Brass za 150 лв. Какво мислите за тях. Лично на мен ми звучат достатъчно прилично, но за съжалние не успях да им докарам звук при записите които скоро ще побликувам тук някъде :violin: ... Аз все още се скитам в дебрите на звукозаписите Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 новия DFP9310 го знам 100% какво е да знаеш ... 100% (!) Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 (Редактирано) Много добро карданче....и аз към такова съм се насочил...само че DFP9410, който е Direct Drive-а. Значи 2 въпроса: Откъде го купи? Колко струва? Редактирано Февруари 17, 2006 от tupoto kopele Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Честито!карданчето е яко.Кажи за какви пари си го взе.Колкото до фус чинелите можеше за тия пари по-добри да си вземеш,но карай и тия стават стига да не се спукат. Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 (Редактирано) DFP всъщност Double Foot Pedal ли е? Редактирано Февруари 17, 2006 от Spaz Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 Ами купих го от Тинко във Варна. Чаках скромните ... 2 месеца и половина но това вече е зад гърба ми . Може би на майтап си струва 678 лева Толкова го платих. Няма разлика в цената между 9310 и 9410, дълго мислех какъв да е и накрая взех този. Интересното е, че към комплекта има и ''каишки'' за вместо вериги. Демек като скъсаш синджира да има к'во да туриш + ключе което за щастие мога да ползвам и за барабаните, готин калъф. А фусовете ми бяха под ръка, а и аз не съм от джелатите дето млатят кът луди така, че не се притеснявам за тяхната издръжливост. А и цената ме устройваше, можеше да седна да се пазаря примерно да смъкне 10,20 лева. Ама то колкото с тях толкова и без тях - не че ги рина с лопататаде ама... За мене е по-важно да ми върши работа. DFP - Double FЮт Pedal Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 много пари бееее много...в САЩ 270 USD ето ама иначе е супер придобивка Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 (Редактирано) много пари бееее много...в САЩ 270 USD етоама иначе е супер придобивка Батка тва истината.За да се получи българската цена трябва да прибавиш към американската 30-40%. Редактирано Февруари 18, 2006 от bonzo Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 Абе да ти кажа... като ти писне от глупости и почваш да се навиваш. А има го и следното ... нерде Тинко магазина , нерде САЩ . Предполагам, че в Малайзия ще е още по ефтин . Аз докато разглеждах цените видях в един немски сайт , където го предлагаха само с 20-тина евро по - малко. Та! скоро нямах път до щатите та си викам айде от Варна ще си го взема ... хихихи Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 Не бе, не ме разбирай погрешно, супер си направил че си си го купил Просто предпочитам да си търся варианти да си вкарвам хави от щатите.... Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 Супер ще е ако може човек да си намери вратичка там някъде, може наистина да се обзаведе като бял човек Цитирай
AccesS Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Купих си и фус капаци МEINL Meteor 14'' Brass za 150 лв. :wall: :wall: :wall: :wall: Цитирай
Recommended Posts