Jump to content
Българският форум за музиканти

Нитове (sizzle Rivets)


Recommended Posts

Имам един чинел ,с който отдавна искам да експериментирам като му сложа няколко нита .Има характерен звук и ми се струва че ще се получи нещо уникално.Знам 4е Zildjian продават отделни пакетчета,само че в България не съм виждал да се продават такива нитове.Ще свършат работа и обикновени,но предпочитам да са бронзови.Ще бъда благодарен ако някой даде информация къде се продават,от къде може да се купят,с какво могат дасе заместят и въобще някой правил ли си е такива експерименти и какво се е получило...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааа интересни са прадложенията в този линк само че ако бях в САЩ нямаше да разпитвам по форумите а директно щях да си купя нитове от магазина или да пратя чинелчето по пощата на Zildjian да ми го направят;)

 

Ако никой няма друга информация май ще пробвам да сложа най-обикновени стоманени от железарския магазин а после ще споделям резултатие :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай с обикновенни нитове само ако не го обичаш прекалено много този чинел и внимавай като го дупчиш,ако още не е продупчен :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди много време във Варна имаше една репетиционна. Човекът който я държеше си беше направил точно такова нещо... звучеше много готино и интересно. Наистина ако чинелчето не ти е толкова скъпо пробвай. Мисля, че нитовете му не бяха нещо специално.. :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.