darmonko Публикувано Февруари 16, 2006 Публикувано Февруари 16, 2006 Имам един чинел ,с който отдавна искам да експериментирам като му сложа няколко нита .Има характерен звук и ми се струва че ще се получи нещо уникално.Знам 4е Zildjian продават отделни пакетчета,само че в България не съм виждал да се продават такива нитове.Ще свършат работа и обикновени,но предпочитам да са бронзови.Ще бъда благодарен ако някой даде информация къде се продават,от къде може да се купят,с какво могат дасе заместят и въобще някой правил ли си е такива експерименти и какво се е получило... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Трудна работа пробвай да поразпиташ Google по-добре ей тука в тоя форум има туй онуй ама... :think: Цитирай
darmonko Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 Дааа интересни са прадложенията в този линк само че ако бях в САЩ нямаше да разпитвам по форумите а директно щях да си купя нитове от магазина или да пратя чинелчето по пощата на Zildjian да ми го направят Ако никой няма друга информация май ще пробвам да сложа най-обикновени стоманени от железарския магазин а после ще споделям резултатие Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Пробвай с обикновенни нитове само ако не го обичаш прекалено много този чинел и внимавай като го дупчиш,ако още не е продупчен Цитирай
Хр_Христов Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 Преди много време във Варна имаше една репетиционна. Човекът който я държеше си беше направил точно такова нещо... звучеше много готино и интересно. Наистина ако чинелчето не ти е толкова скъпо пробвай. Мисля, че нитовете му не бяха нещо специално.. :think: Цитирай
Recommended Posts