Jump to content
Българският форум за музиканти

Некъв Никчо...


NoSoul

Recommended Posts

1)nickname: NoSoul, Skokodrislqk, Mefistofel... последното го има насякаде, ма тва ми е от геймърския период :greenball:

2)Възраст: 19(дееба одъртявам...)

3)Образование: Средно. Сега се потя като следвам, но нещо усещам че ми се занимава с музика. Няма начин обаче - в България се правят пари само от "музика за душичката"(аз лично тва последното като го чуя и се сещам за Sodom примерно, но е прието да значи поп-фолк...). Преди 2-3 години изкарвах пари като ходех по сватби и кръчми с едни роднини, но просто не си заслужава. Предпочитам да изкарвам парите си с една цивилизована работа, а музиката да си остане хоби... все пак децата ми не искам да ходят голи и боси само защото ми се свири примерно...

4)Вашият инструмент/и: Свиря на пиано от 4 годишен. По късно ми купиха едно касио да се радвам. Цъкам по клавишите от тогава до сега. На барабани почнах да тупам на 12 годинки, но за мен беше по скоро атракция отколкото различен инструмент. На 14 прекъснах, защото се преместих да живея в блок. За обща култура мога да духам и смуча хармоника, както и да дръкнам на китара(5-6 акорда :P )

5)Предпочитан музикален стил: Музикална курва съм, въпреки че предпочитам метала във всичките му разновидности. За мен всяка музика правена за самата музика, а не за парите е музика - другото е боклук, без значение какъв стил е. Като любими групи ще изтъкна Metallica - предполагам не само мен са ме запалили да слушам такава музика, Evanescence - може би ще ме оплюете, но съм впечатлен от лириката и личното в тяхната музика(като инструментал смучат), Slipknot... no comment :P Някои ше кажат - позьори, аз ще кажа - професионалисти, Nightwish - една група, която не може по никакъв начин да се мери примерно с DT или.... или толкова много други групи с нехора музиканти, но въпреки това ме впечатляват с инструментала който дърпат(главно Томас и Юка).

6)Вашият вдъхновител: Главния ми вдъхновител е учителката ми по пиано(вече за съжаление не се занимавам с класическо пиано), както и човека който ме запали по барабаните(джаз барабанист, който отдавна вече не е в България). Тези хора не ме научиха толкова на свирене, колкото на отношение към музиката, пример за това един музикант на какво трябва да държи и всъщност оформиха виждането ми за "музика" - на свирене мога само аз самия да се науча.

А иначе вдъхновители които са ме повлияли...

Metallica - предполагам не само мен са ме запалили да слушам такава музика, Evanescence - може би ще ме оплюете, но съм впечатлен от лириката и личното в тяхната музика(като инструментал смучат), Slipknot... no comment :godbless: Някои ше кажат - позьори, аз ще кажа - професионалисти, Nightwish - една група, която не може по никакъв начин да се мери примерно с DT или.... или толкова много други групи с нехора музиканти, но въпреки това ме впечатляват с инструментала който дърпат(главно Томас и Юка).

7)Досегашни (не)реализирани проекти: 10-тина кючека :P Не се ебавам, но за пари човек всичко прави. Аз самия творя пиано балади, но не се знае колко от тях ще излязат на бял свят :P

8)Странични интереси: Спортувам(бойни изкувства, фитнес, джогинг, ала бала..), спиртувам, излизам с приятели, пия, жени разбира се, пиене, интернет, алкохол...

9)В кратце(или с две думи за вас самите): Наглед като всеки друг, но като ме опознае човек разбира че съм доста различен. Говоря много(да не повярваш...). Иначе с една дума - "приятел" .

10) Снимчица: Ей ме с една наркоманка - Пикче (снимката е дебела, а и без тва поста ми стана потен отсякаде)

 

Май се оцапотих отсякаде.... на който му се чете - жив и здрав :hello:

На останалите наздраве! :godbless::godbless::godbless::godbless::godbless::godbless::godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами какво да кажа...Официално добре дошъл :greenball:

Хубаво е, че има и хора като теб наоколо, че нещо в клавиристите работата току вземе, че умре... :P

Бъди здрав и да пуснеш да чуем какви си ги натворил :P

 

:hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здраво. Глей тия рога на снимката да не ти ги тури някоя такава захарна мома...

 

Айде всичко хубаво... или нищо лошо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здраво. Глей тия рога на снимката да не ти ги тури някоя такава захарна мома...

Еми.... късно... :):P;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехехе, това е най-забавния форумец, който винаги има какво смешно да извади от торбата със смешките <_< Честито ти самопредставяне =)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.