Jump to content
Българският форум за музиканти

Велико Търново


katev

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Добре, бре знам, че българина е мързелив. Ама преди да я постнеш тая тема тука има търскачки да му се не знае, а и някъде из форума има цяла тема за музикалните магазин. Айде напънете се малко и си изровете това, което ви трябва. Стига всичко наготово :hysterical:

 

Те ти магазини : Google

Редактирано от gtotev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един магазин близо до една металска кръчма "Улицата".Това е към старата част на града,като тръгнеш за Царевец.Магазина беше близо до един платен паркинг..това ми е останало в главата за една година в този град :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

До колкото знам има само 2 магазина (музикални) във В.Търново. Единия - "Музикална къща В.Търново" се намира да бившия М-Тел, в посока обратна на Самоводската чаршия, а другия - магазина на Светльо (дето държи "Итеграл" в Г.Оряховица) се намира в близост до новата болница, в който има и авто аудио системи (не знам точно как да ти го обясня понеже не знам имена на улици). Не знам сега как е но до колкото знам колегата RINTI май помагаше във втория магазин.

Редактирано от dean_dime
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.