katev Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Ще ходя тия дни до Търново ако може някой магазин да кажете ,че ми трябват нови струни
Георги Тотев Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 (Редактирано) Добре, бре знам, че българина е мързелив. Ама преди да я постнеш тая тема тука има търскачки да му се не знае, а и някъде из форума има цяла тема за музикалните магазин. Айде напънете се малко и си изровете това, което ви трябва. Стига всичко наготово Те ти магазини : Google Редактирано Юни 22, 2010 от gtotev
Necrophagist Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 Имаше един магазин близо до една металска кръчма "Улицата".Това е към старата част на града,като тръгнеш за Царевец.Магазина беше близо до един платен паркинг..това ми е останало в главата за една година в този град
dean_dime Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 (Редактирано) До колкото знам има само 2 магазина (музикални) във В.Търново. Единия - "Музикална къща В.Търново" се намира да бившия М-Тел, в посока обратна на Самоводската чаршия, а другия - магазина на Светльо (дето държи "Итеграл" в Г.Оряховица) се намира в близост до новата болница, в който има и авто аудио системи (не знам точно как да ти го обясня понеже не знам имена на улици). Не знам сега как е но до колкото знам колегата RINTI май помагаше във втория магазин. Редактирано Юни 22, 2010 от dean_dime
Svanio Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 До колкото знам има тема "Музикални магазини в България".....
Recommended Posts