Viara Ivanova Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Дойде време и на тези... Записани са на 8track преди 2 години- първите ни опити в областта на аранжиране, записи, миксиране (?!) Мда... Сега сме решили да ги преаранжираме и запишем наново. Тъпо е да седят така в този вариант. Да споделя моето мнение: само дето има куп други инструменти накичени околовръст... Няма особено развитие от това как звучаха, когато съм ги писала с идея да са акустични песни, само китарка и вокал... ако ме разбирате Имаме разни идеи и отпочваме работа през юли. Ако...не... като! се получи нещо, което да ни хареса на всички ще пусна и тук. А междувременно ако има желаещи да предложат идеи, ще сме ви благодарни (естествено идеи, които бъдат използвани, ще бъдат кредитирани както си требе (очаквайте много кинти, разбира се ) Благодарим! Makin' a home This here girl Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 21, 2010 Отговорено Юни 21, 2010 Що така напоследък не ми тръгва нищо от облака,цъкам ...?Бос съм с компютрите и не знам.. Цитирай
Recommended Posts