Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Разбрах. че е по-добре да се представиш и тогава да почнеш да пишеш по форумите. Така е и много по-възпитано, разбира се:ph34r: Следвайки схемата за представяне аз се казвам Данихелл, хм, дали е задължително и ника да го пиша на кирилица, иначе си имам и по дълго име, Даниел Първев. Роден съм 1984 година във Варна където съм завършил и френската гимназия "Фр. Жолио-Кюри", откъдето се доразви и музикалната ми възприемчивост; много хубави училищни концерти си правехме заедно с първа езикова. След това продължавам трудно и дълго, надявам се скоро да приключи, следване в Техническия в София, или аз предпочитам да му казвам меи, пък който иска да се обижда. В момента съм го прекъснал след трети курс и работя във фирма за ротативки:blink: sluts:) Свиря на бас китара с четири струни, Yamaha BB200, да, знам че има и по-добри инструменти, но на този етап съм доволен от моя. МОжете да ме видите из клубовете в София с група Response. Обичам да свиря във всички музикални стилове иначе, обичам експериментите, също обичам и да си пускам много различна музика. Незнам кой ме е вдъхновил, но като малък ме подхванаха с Дийп Пърпъл баща ми и вуйчо ми. Има много неща, които искам да реализирам, не само в областта на музиката, но в момента от музикална гледна точка много бих желал да намеря кадърни хора, нба които да им се занимава с един darkwave gothic проект, нещо като смесица между London After Midnight и Нова генерация:) Имам някои песни, които бих искал да видят бял свят и да се види дали стават:) Реализираните проекти, радвам се, че имам възможност да свуиря пред хора, които да се радват, това е най-хубавото за момента свързано с музиката, което съм постигнал. Странични интереси, обичам да спортувам, въпреки че все по-рядко ми остава време за това, чета, много обичам да готвя:blink: Съвсем сериозно. Мисля, че няма нужда да казвам накратко нещо за себе си, понеже доста се разприказвах. А, и мерси на Антонио, който незнам още с какъв ник е тук:blink:, задето ме светна за форума!

Отговорено (Редактирано)

Добре дошъл, приятно (и полезно) изкарване :)

И успех с

един darkwave gothic проект, нещо като смесица между London After Midnight и Нова генерация

:bravo:

Редактирано от pacman
Отговорено
но в момента от музикална гледна точка много бих желал да намеря кадърни хора, на които да им се занимава с един darkwave gothic проект, нещо като смесица между London After Midnight и Нова генерация:bravo:

аз искам!аз искам!много искам даже!

проблема е че и аз свиря на бас :)

пък и съм от Пловдив :)

Отговорено (Редактирано)

Добре дошъл и от мен. Поздрави на Ели и на бандата.

пп. Мони - "Интегра" :green:

Редактирано от Mandalay
Отговорено (Редактирано)

Хей, здрасти!!! :hello: Ако търсиш вокалист за даркуейв проекта - драсни едно ЛС :)

ПС: cfqtka, виж че не сме само аз и ти :bravo:

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено
А, и мерси на Антонио, който незнам още с какъв ник е тукsmile.gif, задето ме светна за форума!

.... а така! Хубава работа, колега! А аз не те ли святках за форума, а? м? МММ? :)

А добре дошъл, много ми е приятно! :hello: :hello: :hello:

п.с. за справка на съфорумцити - можете да видите Danihell, с едно такова... блажено изражение в темата Photos, в моя пост (нейде на стр.16) :P

Отговорено

Ехаааа, колко хора! Много благодаря за посрещането! Наистина! Ще се свържа с хората за готика, като имам мъничко повече време за пиосане. Радвам се, на бързото откликване! Поздрави!