A-N-T-R-A-X Публикувано Юни 20, 2010 Share Публикувано Юни 20, 2010 здравейте търся от някаде даси закупя пирамидки и болтове за заключване на струните при нита китарата мие ibanez някои ако може дами предложи нещо от къде мога даги закупя неискам даги изработва стругар знам че и това е вариант Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Юни 20, 2010 Share Отговорено Юни 20, 2010 (Редактирано) Стругар не може да ти ги изработи. Стругът няма функцията да прави квадрати, камо ли пирамиди, а кръгове. Такъв цял нът се продаваше в обявите - потърси! Редактирано Юни 20, 2010 от EAmechaniX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Юни 20, 2010 Share Отговорено Юни 20, 2010 Здравейте търся от някаде да си закупя пирамидки и болтове за заключване на струните при нЪта. Китарата ми е ibanez някои ако може да ми предложи нещо от къде мога да ги закупя не искам да ги изработва стругар знам, че и това е вариант Има съотфетен раздел и онлайн магазини! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tednet Отговорено Юни 20, 2010 Share Отговорено Юни 20, 2010 Здравейте търся от някаде да си закупя пирамидки и болтове за заключване на струните при нЪта. Китарата ми е ibanez някои ако може да ми предложи нещо от къде мога да ги закупя не искам да ги изработва стругар знам, че и това е вариант Има съответен раздел и онлайн магазини! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Юни 20, 2010 Share Отговорено Юни 20, 2010 ^ не цитирай горния пост Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jrhetf4xb Отговорено Юни 20, 2010 Share Отговорено Юни 20, 2010 ^^^ Хаха, как се самонаказа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Юни 20, 2010 Share Отговорено Юни 20, 2010 (Редактирано) Пиши съ кУпувам, въх ни гу наочихте тос езиг... Редактирано Юни 20, 2010 от spineless Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юни 21, 2010 Share Отговорено Юни 21, 2010 Мъни гу изига, тис ни съ научихъ койе де се пуща ка'т тйема! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts