Jump to content
Българският форум за музиканти

Добре заварили и от мен! :-)


Recommended Posts

1)nickname: fildi

2)Възраст: 37

3)Образование: висше/магистър - физическа химия, влакнеста и интегрална оптика. Общо взето си е само физика щото в един момент химията и тя става физика....

4)Вашият инструмент/и: барабани

5)Предпочитан музикален стил: класически рок, джаз, блус

6)Вашият вдъхновител: Всички барабанисти, от които има какво на науча( а те са много). А винаги има какво да се научи :)

7)Досегашни (не)реализирани проекти: Имам 3 банди до момента, в които наистина ми е било приятно да свиря:

- Студентската ми банда, в която свирехме пънк(само аврторски неща). Казваше се 'Пъпа на куцащата лама, секси пардесюто на пастира и тоягата от съпротивата' :lol: Не се шегувам - бандата наистина се казваше така :)

Можете да чуете някои наши записи тук, ако ви е интересно -> ЛИНК . Там е и историята на бандата.

- Пързалка - влюбен съм в тази банда заради музиката, която правихме. Е, разделихме се по някое време по разни причини, но си останахме приятели и нито за миг не съжалявам, че свирих с тези страхотни музиканти! Можете да чуете какви сме ги вършили -> ТУК В момента пише името на друг барабанист, но записите са правени с мен.

- Ин/Ян - сегашната ми банда. В момента съм щастив в тази банда и мнгоо се радвам как вървят нещата като свирене, измисляне на нови и нови авторски неща и отношения между хората. Ако ви е интересно, можете да ни чуете -> ТУК

 

И един куп други нереализирани проекти, в които съм свирил за кратко.

 

8)Странични интереси: За мен музиката си е страничен интерес, защото работя нещо съвсем друго. Тя е моето хоби. Плюс че имам куче, което не е страничен интерес, а ежедневна грижа.

9)В кратце(или с две думи за вас самите):

Започнах да свиря на 5-годишна възраст на цигулка. Никой не ме е насилвал обаче. Поисках да свиря сам и то именно на цигулка а и напредвах много добре и бързо. Цигулката ми беше 1/4 защото тогава бях супер дребен. Беше ми подарък от чичо ми(Бог да го прости), който също свиреше на цигулка, но беше професор по разни технически науки. Това става в далечната 1977-1978 година някъде. Спомням си, че много мразех солфежа :D След известно време семейството ми се премести в чужбина и там нямах учител по цигулка затова спрях заниманията. Майка ми ме караше да почна да свиря на пиано, но аз бях твърд и отказвах при всеки неин опит. Като станах 7-8 клас един съученик ме зариби да свиря на китара. С него станахме дует и пеехме мръсни песни по ученическите купони. Весело време беше :) След това дойдоха студентските години. Направихме бандата, която споменах по-горе и оригинално аз там свирех на китара. Но по едно време се получиха разни рамествания и решихме да свирим наистина сериозно и тогава ме набедиха за барабанист. Никога не бях свирил на барабани преди това, но се навих! Посещавах едно частно джаз училище докато учех в Университета за да уча барабани. Ходих по много концерти, гледах различни барабанисти и свирех по 7-8 часа на ден. Всички бяха вдигнали ръце от шумотевицата, но бях супер нахъсан :D По онези времена бях с дълга коса и катинарче и ходех облечен по гръндж модата :) Като се прибрах за пръв път в България с дългата коса, майка ми каза, че приличам на наркоман :D Има и още доста, но май се поувлякох....С две думи сега си свиря за кеф и наслада на душата и няколкото фена, които имаме :) Какво по-добро? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Viara Ivanova

Благодаря ти! Опитах се да опиша в общи линии музикалния си живот досега. А и мисля, че след почти 4 години във форума, беше редно да кажа кой съм и какъв съм :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.