ViciouS Публикувано Юни 18, 2010 Публикувано Юни 18, 2010 (Редактирано) Като ви четох текстовете тук ми дойде музата и ето какво се получи за 5 минути: Edit:Това е първия ми текст, който правя! RawkMan [Припев] I am rawkman, what do ya want from me. You have to go down, and see what I will be. Man, you have to come and see! Oh man, I am going on the stage. Cuz here I am feeling like i'm in a cage. I will go up and don't sweat Cuz' I will be there and I will not regret. [Припев] I am rawkman, what do ya want from me. You have to go down, and see what I will be. Man, you have to come and see! Oh man, I will make my dream true, and the cops will not find even a clue. I will rock everyone, and I will not be potetic,. Cuz' man, you will never forget it. [Припев] I am rawkman, what do ya want from me. You have to go down, and see what I will be. Man, you have to come and see! [И тук по-бавната част...] So everybody listen to me, I am not afraid from that I see. I see many looking at me, I think I am what I wanna be!!! [Припев] I am rawkman, what do ya want from me. You have to go down, and see what I will be. Man, you have to come and see! Има още няколко неща за дооправяне! Редактирано Юни 18, 2010 от ViciouS 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 мерси за поканата Почвам с очевидното potetic = pathetic или poetic? Иначе лирическият герой Rawkman(Rockman) някакъв вид Батман ли е? Не разбрах в каква връзка е конфрoнтацията с ченгетата. Гледам имаш по-бавна част в текста, записал ли си го по някакъв начин, да го чуем разположен в музиката? Личното ми мнение е че като първи текст не е нито много зле, нито много добре. Средностатистически поп/рок текст с неопределено послание: ясно е че става въпрос за някой дето приканва някого да му иде на гига, но това може да е текст на песен на група А, Б, В... няма нещо специфично, поне аз не виждам-може би то ще дойде в музиката към текста? Надявам се да не се обидиш, текстове като този има много и някои от тях са на големи хитове. Може да е идея да го преработиш с някакъв "екшън"(също често използван похват)... примерно: щом се кача на сцената, включвам китарата и забивам яко: всички мацки почват да танцуват, а мъжете искат да са на мое място...защото аз съм Rawkman Хехе Успех! Цитирай
ViciouS Отговорено Юни 19, 2010 Автор Отговорено Юни 19, 2010 Бе аз тука малко се поизложих с тия ченгета, ама това ми дойде на акъла и това написах.Potetic съм го объркал, извинявам се.Имах предвид жалък, тоест pathetic ама в бързината... Rawkman - това не е името на героя.С той исках да кажа, че той харесва рока, не че е батман.... Ще го доизкусуря, когато ми дойде музата пак Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Бих си позволил някои поправки по отношение на ритмичност, но като цяло бива. (Да зема да спра да коментирам чужди грешки освен и да пусна няк'во авторско, та и вие да се посмеете ). Цитирай
Svanio Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Potetic съм го объркал, извинявам се.Имах предвид жалък, тоест pathetic ама в бързината... Ти със скоростта на бързината ли пишеш? Цитирай
Recommended Posts