goldroks Публикувано Юни 17, 2010 Share Публикувано Юни 17, 2010 Здравейте Това е първия ми пост във форума и се надявам да съм попаднала на правилното място. Уча се да свиря на китара от 1-2 месеца на една 40-годишна Кремона май е 3/4 или нещо такова... всеки случай е по-малка от нормалните. Честно казано малко ми убива желанието, та затова искам да си купя нещо ново. Ще отделя макс. около 120лв. или нещо такова, но колкото по-малко толкова по-добре В тези пари трябва да се смести и калъф за китарата, нямам много претенции какъв. Нямам желание да се занимавам професионално или нещо такова, просто за кеф. От Хасково съм и тук имаме един магазин в който се продават китари - Фактор. Не съм много запозната с това което продават там, но мисля че най-евтините са им някакви едноименни китари Фактор за 100лв. Иначе това което харесах от онлайн магазин това нещо: http://gemamusic.net/index.php?page=shop.p...138&lang=bg Заради цената, цвета и калъфа с който върви Та... моля за предложения и коментари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 17, 2010 Share Отговорено Юни 17, 2010 Здравей и добре дошъл във форума! Това е първият ти пост, но е 01390123902309104594359 пост на тема евтина китара за начинаещ. Предлагам ти да си направиш труда да прочетеш какво пише в "Китара" и да погледнеш важните теми във "Китара". Също виж в "Продавам" Цялата информация, която има по този въпрос е ин дъ форум, просто трябва повечко време и внимание. Когато разгледаш подобните на твоята тема, ако имаш въпроси, на които не е отговорено преди, питай Успех и Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goldroks Отговорено Юни 17, 2010 Автор Share Отговорено Юни 17, 2010 О да, убедена съм, че не съм открила нов континент с темата си. Но също така съм погледнала и важните теми в "Китара" + 1вите няколко страници от раздела, както и в "Продавам". Единственото което ме устройваше бяха постове от 2004-2005 година които не ми бяха особено полезни. Използвах търсачката, но странно защо не намерих това което ми трябваше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 17, 2010 Share Отговорено Юни 17, 2010 АХхахаах тя "търсачката" сама себе си не може да намери Търси има със сигурност. Мисля, че някъде се казваше да не се цитира предходно мнение. Използвай "^" , за да горното мнение Първата ми китара беше Florencia за 150лв. сега май са към 120-130 мисля. Не, че е зле китарата, но един приятел след мен си купи Stagg за същите пари и звукът му е по-хубав от Florencia-та странното е, че ключовете държат повече от на Stagg* моделът който си взе моя френд*. Можеш да се ориентираш и към тях. За магазини в Асково не знам, но във форум има тема "МУзикални магазини в БГ" и там се нещо може да пише за магазин при вас. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Betrayer Отговорено Юни 18, 2010 Share Отговорено Юни 18, 2010 Стандартен отговор... Намираш даскал,казваш му "така и така,имам бюджет 120 лв. ,избери китара". Избира ти сравнително свястна китара.За по-малко от 600 лв. не звучат,но ще ти вземе удобна и без дефекти.Така или иначе,първата китара е евтина - не ти трябва повече,пък и ако ти мине мерака няма да си се набутала много, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lumpy Отговорено Юни 19, 2010 Share Отговорено Юни 19, 2010 Съгласна съм със мнението на Betrayer за учителя и за малко помощ от човек който разбира. Другия вариант ти е във секция "Продавам", мисля че там можеш да намериш наистина хубава китара на доста изгодна цена или провери класическата китара на Factor New line-не е кой знае кво но за начало мисля че е добре (моята беше 90лв). Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 19, 2010 Share Отговорено Юни 19, 2010 За по-малко от 600 лв. не звучат.. стига с тия неща ... звучат достатъчно добре за парите, които струва и е достатъчно добра за начинаещи.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goldroks Отговорено Юни 20, 2010 Автор Share Отговорено Юни 20, 2010 Мерси за отговорите, най-вероятно "учителят" ще я избира 600+ бих дала само за фотоапарат Да разбирам ли, че Martinez-а не струва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts