rockajiqta Публикувано Февруари 14, 2006 Публикувано Февруари 14, 2006 Надявам се някой да ми помогне като ми даде линк или просто да ми каже точното име на едно доста ефектно произведение.Беше някакъв блус ама не си спомням първото име-нещо от сорта на амистрал ли...
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 хм.....дълбоко съм убеден че всеки прочел темата се е сетил за кое парче става въпрос.....
rockajiqta Отговорено Февруари 14, 2006 Автор Отговорено Февруари 14, 2006 Абе прав си,обаче то е някакво супер популярно и може би някой ще зае за кво става въпрос....
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 е братле - това е много общо поняте! било супер популярно.... ами вземи изрежи част от него и дай да чуем или постни линк към парчето! все едно да кажа 'търся една песен дето има много готини барабани в нея ама не и помня името'
Lord_Bad Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Кой я изпълнява, от кога е горе-долу, нещо от текста помниш ли? Тука да не сме екстрасенси...
KingdomX Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Тука да не сме екстрасенси... абе мои и да станем
metalmaniak Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Тука да не сме екстрасенси... абе мои и да станем Еми нали знаете Майкъл Анджело к'во казва - practice, practice, practice...
MDFk Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Да, ама не. Темата се затваря. Няма да се пазят спам-кошчета у средата на форума. @rokajiqta - сори братле, но толкова абстрактна тема няма да ти помогне никак. Ако се сетиш нещо което да насочи - да, но иначе - тц. Плюс това почти 100% съм убеден че ако имаш малко повече инфо, и ако беше пуснал тема в Говорилнята, може би щеше да имаш някакъв успех.
Recommended Posts