PuppetMaster Публикувано Юни 15, 2010 Публикувано Юни 15, 2010 Здравейте съфорумци, един приятел е в „Юнайтед Стейтс" и ми прати един сайт за китарки. Веднага естествено ми грабнаха окото ето тези: Squier Affinity Ibanez IJX20 Нещо като компромисен вариант Съжалявам за темата, някъде из форумите прочетох, че е глупаво да се сравняват нисък клас китари, но идеята ми е ако ще ми го носят или пращат от „Юнайтед Стейстс" да е най-хубавото за класа и парите си като се вземе предвид ограничен бюджет. И другата част от въпроса ми е ако може да ми кажете, дали знаете интернет сайтове, които правят доставки до България. Като резервен вариант ако не стане този другар да донесе нещо. Благодаря Ви, и моля проявете търпимост.
Yves Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Тия боклуци можеш да си ги купиш и от България бе човек, защо ще ти ги носят от "Юнайтед Стейтс"? Ако наистина искаш тези неща ги взимай от тук и това е. Ако твоят приятел ще ти носи нещо от там нека да е една по-свястна китара на стойността на тези пакети (ако това са всичките пари, с които разполагаш), а пък останалите натурии ще ги купуваш поетапно. Няма смисъл да си купиш 10 нискокачествени неща вместо 1 качествено.
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Значи по принцип си прав,но повярвай ако имах по-големи финансови възможности нямаше изобщо да се занимавам с такива боклуци, а направо щях да му кажа да ми взима LP, Fender, Jackson, и т.н. Ама пари нема, криза е а тук гледам тия комплекти са по 400 лева нови, а някои ги продават стари и излизат повечко (май) Ако знаете по-тънкана сайт за хубави китари, споделяйте. Няма да ви се разсърдя
Stranen Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Значи по принцип си прав,но повярвай ако имах по-големи финансови възможности нямаше изобщо да се занимавам с такива боклуци, а направо щях да му кажа да ми взима LP, Fender, Jackson, и т.н. Ама пари нема, криза е а тук гледам тия комплекти са по 400 лева нови, а някои ги продават стари и излизат повечко (май) Ако знаете по-тънкана сайт за хубави китари, споделяйте. Няма да ви се разсърдя ако ше купуваш по-ефтина китайска китара по-добре да я пробваш според мене ,има някои които на мен са ми по-удобни като изработка и други които не толкова
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 (Редактирано) Добре, ами от тези пак до $200-250 Ibanez И моля без подигравки, но един приятел, който се интересува от китари доста ми каза, че Squier преди да бъдат взети от Fender са правили доста добри китари. Това вярно ли е или грешна информация е достигнала до ушите ми? Редактирано Юни 16, 2010 от PuppetMaster
Svanio Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 За да не се обсъждат корпоративни стратегии и тн може да се каже само, че Squier са правели по-добри китари преди години, не знам историята на фирмата - кой ги е купил и кога- за скуаер се знае, че са дъщерна фирма на Фендер. Със сигурност китарите им преди 10тина година са по-добри от тези, които се произвежат сега. Смея да твърдя, защото съм имал/имам 3 squier-a и още 100 съм пробвал и стари, и нови и разликата е голяма и в полза на по-старите. Това са евтините модели, тъй като по-скъпите squier-и са доста приятни, примерно Classic Vibe & Vintage modified. Мисля, че тази информация за теб ще е по-съществена от това кой и кога е купил фирмата* ако това е станало*, освен ако не пишеш курсова по "Маркетиг" Успех брат
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Добре да разбирам ли, че тези „стартови пакети“ не са добър избор, защото намерих и един такъв на Epiphone. Споделете лично мнение, защото предпочитам да си взема комплект (все пак съм начинаещ) от не много висок клас, та да не ме е яд, когато го разнищвам
Svanio Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Е тука вече въпросът опира до прочитане на важните теми в раздела,които са горе и търсене из ффорума за теми свързани с избор на стартов пакет, има повече написано от това, което може да се каже :-) Началните пакети са на едно ниво общо взето, ако имаш възможност по-добре си го купи от Бг. Ако не разбираш вземи човек, който разбира поне малко да дойде да изберете. ако не пробваш, избираш по цвят и почваш да свириш, не е голяма философия. Успех
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Някой знае ли интернет сайт, за китари, който изпраща пратки до България. Търся да купя от чужбина не за друго, а защото курсовете на валутите постоянно се менят и нашите търговци вместо да свалят цените, когато падат курсовете, те ги оставят каквито са били, а ако скочи още нагоре ги вдигат. Благодаря предварително за информацията
blago9696 Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 http://www.thomann.de/de/index.html?sid=84...a4277b78f44cbbe ето един сайт за китари от чужбина
Svanio Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 За автора: колега, имай предвид цената за доставка и НЕвъзможността да се изпробва инструмента. Ако ще поръчваш от щатите, имайки предвид ти какво търсиш - хич няма да ти е оферта. Иначе thomann.de както е посочил колегата е добър сайт. Има и много много други. То и от ebay могат да ти пратят китара, въобще повечето онлайн магазини ще ти пратят китара, но за колко пари е въпроса Не мисля, че е супер добра идея да поръчваш от нета, но ти сам си преценяваш.
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Ами то с този приятел в щатите имам още един приятел, който също е свирец на китара и той може да я пробв, но четох в един сайт, че китарата е строго индивидуален, дори там използваха „интимен“ инструмент. Добре да речем, че няма да си поръчам от щатите някъде в София дали има магазин, в който мога да си купя Ibanez IJX121 Metal Guitar Jumpstart Package
Yves Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Някой знае ли интернет сайт, за китари, който изпраща пратки до България. Търся да купя от чужбина не за друго, а защото курсовете на валутите постоянно се менят и нашите търговци вместо да свалят цените, когато падат курсовете, те ги оставят каквито са били, а ако скочи още нагоре ги вдигат.Благодаря предварително за информацията Всъщност еврото (респективно лева) пада и за нас всички други валути се вдигат, така че няма какво да намаляват търговците.
Svanio Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 До автора: Ох колега, ама ти сега нали не мислиш, че тука знаем кой модел в кой магазин го има. Отиди в Музикален Център Икономов или ДИнакрод на 5те кьошета или 2ри етаж на Малък цум* София* там знам, че има Ibanez, сега този модел дето го търсиш, сам ще разбереш дали го има, а и ще видиш какво друго се предлага. Успех
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Еееееееее Силно се надявах да сте всезнаещи нищо. Благодаря. Само да не останете с грешно впечатление разбирам, че това са едва ли не дръвцета издялкани в час по трудово, но предпочитам така да окепазя някаква китара от колкото няква много хубава и като пиша тук какво е станало с нея да ме псувате. И сега отново да питам намерих ново попълнение Dean Vendetta XM някой нещо чувал ли е за тях, да каже мнение, моля Благодаря ВИ МНОГО за отзивите до сега
Recommended Posts