Георги Антонов Костов Публикувано Юни 15, 2010 Share Публикувано Юни 15, 2010 Здравейте, отново съм аз . Този път запитването ми е към акустичен (или по-скоро класически, при това ел-акустически ) модел на Cort-CEC5 http://cortguitars.com/_webapp_2729596/CEC5_NAT . Днес бях у еднин приятел и му викам- я дай да ти видя китарата (м/у другото от 1-2 год. знам, че има такава, но никога не ме е "грабвала") и почнах да си дрънкам. Та този път грабна ухото ми . Основното ми питане е коя е по-добра китара:Тази (Cort-CEC5) или Fender CD-60CE(както знаете това беше предишната ми тема). Понеже вие ми казахте, че има и по-добри китари в този ценови клас, ако не и много по-добри, и се поразрових из нета и приятели . А другото ми основно питане е: Понеже този мой приятел ми каза, че когато си я е кпувал, което е било преди 1-2 години, китарата е била на цена от 350 лв. , дали някой знае колко е цената на тази ел-кухарка. Сега може и да е паднала. Ако ли не, утре ще се разходя до магазина на Pro-Technica и ще проверя. Това е. Благодаря за вниманието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guitar Freak Отговорено Юни 15, 2010 Share Отговорено Юни 15, 2010 Ако искаш класическа мога да ти предложа Кремона Sofia S65C. Ама тази не е от скапаните комунистически подобия на китари. Аз ползвам така и съм невероятно доволен. Вади приказен звук и се чува силно и даже не е кой знае колко скъпа струва само 210 лв. http://orpheus.kremona.com/catalog.html тук в този каталог я има дай на модела който ти написах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Антонов Костов Отговорено Юни 16, 2010 Автор Share Отговорено Юни 16, 2010 Честно да ти кажа, интересувам се специално от тези два модела, които съм описал по-горе. Този Cort му е доста тесен грифа, като за класическа китара, а именно това ме гтабна в нея. Иначе предложението ти не е лошо, просто не мога да понасям да ми е толкова широк грифа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrBG Отговорено Юни 16, 2010 Share Отговорено Юни 16, 2010 1. Искам да попитам за модели КЛАСИЧЕСКА КИТАРА от порядъка на 1000-1200 лв, които си струва да се разгледат и се предлагат в България (линкове или адреси на магазини в София). 2. Бих бил благодарен и ако ми се дадат някакви конкретни напътствия при закупуването на такава китара от такъв клас (какъв трябва да е материала, звука, марката и т.н.). P.S. Предвид сериозността на покупката (поне за мене) няма да ми е излишна всякаква допълнителна информация. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts