Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Аз от малкото ми чукане по барабани( и то по какви) и аз мога да потвърдя, че някой път определено си е от гняв. Себастиан, аз затова 2ри път немога да изкарам Металика Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 http://drummerworld.com/drummers/Dave Lombardo.htmг Цитирай
bonzo Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 макар и отскоро да думкам по тупаните, наистина Кацко е прав, че отпуска кат си изкарваш гнева и от части го правя и за това Аз мисля,че просто когато света ти е сърдит и никой не те разбира барабаните са единственото нещо което може да разбере как се чувстваш.Иначе до това кой е шефа.Аз внимавам да не шефствам много,че като ми се счупи нещо си проличава кой всъщност зависи повече от другия. :inlove: А между другото къде е Акцес,че ми липсва Явно на Св.Валентин някой я е отвлякъл към страната на влюбените и сега не и остава време за любимия форум. Цитирай
AccesS Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 А между другото къде е Акцес,че ми липсва Явно на Св.Валентин някой я е отвлякъл към страната на влюбените и сега не и остава време за любимия форум. a тук съм споко :exclaim: Цитирай
Recommended Posts