AccesS Публикувано Февруари 14, 2006 Публикувано Февруари 14, 2006 я как се е обзавел тоя пич(долу в ляво на снимката) . вече мисля аптечка и пералня да си купя за моя сет и барплот да си поръчам, може би джакузи, шизлонг и чадър за летните жеги,.... а климатик задължителено Цитирай
AccesS Отговорено Февруари 14, 2006 Автор Отговорено Февруари 14, 2006 тоя кит е подтискащ дам... и на мен не ми харесва нещо в него........................... не е мой :green: Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Както сме тръгнали, някой ше си направи подводница кабриолет... Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 http://www.dwdrums.com/artists/wallpaper.htm Цитирай
bradata Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 (Редактирано) :wow: :wow: :wow: Бах мама му! Даже са във формата на сърце! Редактирано Февруари 14, 2006 от bradata Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 за мен барабаните са нещото което бия когато сънм ядосан и наоколо няма какво друго...бия ги с кеф и ми минава :evil: а като не съм ядосан пак ги бия за да знаят кой е шефа Цитирай
Sebastian Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 тоя кит е подтискащ дам... и на мен не ми харесва нещо в него........................... не е мой :green: Не бих казал, че само това е подтискащото Недай Боже да страдаш от колострофобия ( търсих го в речника да видя как се пише- не го намерих, ама ме разбрахте) Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 страх от затворени пространства напрао? Цитирай
Sebastian Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 клаустрофобия е май indeed Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Себастиан, дай на английски и без това повече ти се отдава То да ти кажа аз ако реша да седна там...ще се загубя и ще се чудя кво да правя...нешо като теб Шегувкам се, аз си те обичам :inlove: Цитирай
Sebastian Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Себастиан, дай на английски и без това повече ти се отдава То да ти кажа аз ако реша да седна там...ще се загубя и ще се чудя кво да правя...нешо като теб Шегувкам се, аз си те обичам :inlove: И аз Колело_От _Огън, и аз :killyou: Но да не се отклоняваме от темата- макар и отскоро да думкам по тупаните, наистина Кацко е прав, че отпуска кат си изкарваш гнева и от части го правя и за това. Основно обаче за да впречатля мадамите (kidding) Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Понеже стана популярно потребители на форума барабани да постват снимки на чужди барабани представяйки ги за свои....та дори и крадене на цели самоличности ...ами ето ви малко материал за крадене..... А мога да нарека поста си и: "Вижте ко праят колегите по света" ЦЪКН Цитирай
Recommended Posts