Viara Ivanova Публикувано Юни 14, 2010 Публикувано Юни 14, 2010 Днес се хванах да предгледам колежанския ми фолдер( ) за важни неща, че всичко на сървъра ще бъде изтрито през лятото и ми попадна следното музикално произведение, което много ме зарадва Не знам поради каква причина е така жестоко отрязано наникъде, и както изглежда не съм запазила проекта, но както и да е: My little sunshine , съвместна работа с Петър Петров. Цитирай
fildi Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 много свежо парче не знам защо докато слушах музиката си представих американски филм от 1945 година и хора облечени в костюми и рокли от онова време... мъжете бяха с бомбета, или както там се казват мъжките шапки с периферии, които са носили тогава роклите на жените бяха светли на цветенца от обикновена басма а колите бяха едни тумбести и огромни - точно като за американските пътища с 2 думи много ми хареса! Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 Много е приятно! Свежарско! Напомня ми за детска лятна ваканция! Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 (Редактирано) Ей заради такива попадения продължавам да дебна във forum.muzikant.org Тенкю кака! P.S. Колегата Колев ..казва Има ли мисъл, има ли чувство -само тогава става изкуство! Редактирано Юни 14, 2010 от Басурендер Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 хихихих @Филди аз докато писах текста си представях подобна картина, даже да бъда по-точна, представях си един клип на Каризма от близкото минало мерси за хубавите думи, ще предам реакцията ви на бат' Пешо Цитирай
Бицев Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Има дух и кефи - много! Колкото до прекъсването - можеш да го лууп-неш на подходящ такт в интрото и да се повтори, като завърши на края на А' част, която също свършва рязко,но там си е естествено. Има хляб да се преаранжира и запише 'като хората', готино парченце става... За кой Петър Петров става дума? Ще да е от вашето поколение, затова не се сещам; за мене това име е свързано единствено с бат' Петьо Парчето, но него тук едва ли го познават, а е икона в българската музика. (На който му се търси - ключови думи джаз, саксофон и 'оркестър Русе'). Този Петър е интересен (макар да не ми харесва блендата в част 'Б'), има интересна мисъл. Някой линк? Давай все така и пускай още! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 17, 2010 Автор Отговорено Юни 17, 2010 мерси, Бицев...може да го побутнем...някога мен много ме бива по започванките, ама пусто бързо ми доскучава и много трудно довършвам каквото започна За кой Петър Петров става дума? Ще да е от вашето поколение... Някой линк? мхм, от нашето е засега само това линкче: концерт на певци от класа на Етиен Леви тази вечер в Сф - желаещите могат да го чуят в пиано бар Чикаго (Дондуков9) Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 Мммм, много ми харесва, че си разпрегнала "камилските кервани", които се точеха морно в предишните ти тракове и си предпочела да ни освежиш с малко калипсо-настроение - аз виждам живописни сини плажове, народ в цветни бански и парцалки (най-вече бели три четвърти гащи с щамповани оранджовки цветя), сламени шапки и голеееми розови сладоледи. Разбира се, че си го изпяла с характерната лудетинска непринуденост, чистота и "леко намигване", от което на човек му иде да си заподскача на един крак! Цитирай
bo_yan Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 Много приятно. http://www.celemony.com/cms/index.php?id=products_studio Цитирай
Recommended Posts