Slash_bg Публикувано Юни 14, 2010 Share Публикувано Юни 14, 2010 здравейте колеги,китарата ми е добра бих казал доста добра машина ibanez rg 1570 made in Japan! забелязал съм обаче че бриджовият ми адаптер,които дава по принцип най много среди и високи е с по слаб изходен сигнал от този ,който е близо до грифа,тва се отразява като цяло на състейна,компресията и плътноста на звука,може ли някой да ми каже дали тва е нормално за тия адаптери(ibanez v7) или може би има нещо което трябва да се доизкусури по китарата? ако някой може да ми каже нещо по вапроса,ще съм му много благодарен,тенкс предварително... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 14, 2010 Share Отговорено Юни 14, 2010 Aко говорим за разлика, която на чиста китара е малка, по всяка вероятност е нещо нормално за тази китара. Има значение и на колко разстояние са адаптерите от струните, като около 2-2.5мм между струните и магнитопроводите на адаптерите е горе-долунормално разстояние. Това, разбира се, не пречи да си вземеш по-натам по-силен бридж адаптер, ако този не ти харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts