misho.d Публикувано Юни 14, 2010 Публикувано Юни 14, 2010 Имам миксер Behringer-1221 изкам да свържа към него или само към клавира с който работя (изкам повече ниски и среда за клавира) ето този модел Еквалайзер-http://www.ljclub.net/home-audio/equalizer/Sansui%20SE-500/Sansui%20SE-500.htm Изкам да питам колегите работили с Екавлайзер доволни ли са, и как става начина на свързване, има ли кривене на звука или шум. Абе изобщо този да го вземам и подкарам или да се откажа от тези мераци. Блаогдаря. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 Your search - 1221 - did not match any documents.??? Точен ли е модела, че не го откривам в Behringer? Цитирай
noflip Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 един приятел има същия. в комплект е с дек и усилвател, не е професионален и не знам какъв ще е резултата. Цитирай
misho.d Отговорено Юни 14, 2010 Автор Отговорено Юни 14, 2010 Миксерът ми е EURORACK-UB1622FX-PRO. Затова изкам да вържа Еквалайзер към него. Корекциите на канала за свирката са до край (ниски и високи), и пак глъхне няма бас. Този модел Еквалазер ще върши ли работа, как да го вържа за да не криви. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 Звуковата картина се определя от много неща, едно от които е тоналния контрол. Сигурен ли си точно там ти е проблма, а не например в акустичните тела, или в нещо друго по пътя на сигнала. Преди да предпише лекарство, докторът прави диагностика, иначе болния може да се гътне, ако е грешно лекарството! Постарай се да разбереш ЗАЩО ситуацията е такава и къде е проблема, а след това вече може да се търси решението. Цитирай
misho.d Отговорено Юни 14, 2010 Автор Отговорено Юни 14, 2010 Аз проблема го знам, нали съм доктор от 20г (музикант де) и той е в клавира, по-добре да направим профилактика за 65лв. от колкото да сменяме инструмента за 2000лв. Но дали ще е възможно се пита в темата, и ако е да как става това аджаба. Не се задълбочавайте в апаратури, периферия, кабели и т. на т. Цитирай
emilcvetkov.1968 Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Мишо,проблема е в миксера-просто са му малко ниските.На времето имах миксер подобен на твоя,и същия проблем.Еквилайзерът ще ти реши проблема.Аз тогава сложих един руски и пооправих саунда.Много по-евтино е от смяна на миксера.Взимай смело.Включва се между миксера и стъпалото. out mix-in eq,out eq-in amp,така и другия канал.Поздрави от Вършец. Цитирай
misho.d Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 Както каза колегата от Вършец, това е един от начините но много хора се оплакват че след като осилят се получава едно кривене (най-вече от транзисторни Еквалайзери). А има ли друг начин за свързване на Еквалайзера, примерно на входа за вторият ефект? А ако го свържа между клавира и миксера какво ще се получи? Цитирай
Recommended Posts