satanas Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 От известно време си разработвам стил (слушаем ) - поп/рок/хип-хоп/класика и това е поредната песен в него, с участието на софийския рапър Сейн. Приятно слушане satanas feat.Sane - България 2010 Цитирай
zwero Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Какъв е тоя рапец... сложи поне една ритъм китарка с кривоч да стане по хард , а може и две каси... да стане "пауър траш рап" Цитирай
serengeti Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Поздравления за усилията,прослушах го цялото без да се натоварвам,а по принцип не харесвам БГ рап.Ако приемаш градивна критика бих ти казал следните няколко неща: 1.Темпото - за такъв агресивен текст може да е малко,дори и повече по-бързо 2.Солото е хубаво но не се връзва с цялостната картина малко "манджа с грозде".Поекспериментирай с китари с чудовищни звуци фъзове,space ефекти и т.н 3.Синтезаторите има доста яки звуци в момента,незнам защо си се спрял точно на този 4.ТЕКСТА човече - прекалено е тийн.Особено за рап трябва да кърти с асоциации.Виж в Раздел Текстописане има много яки теми.Има от какво да почерпите вдъхновение. И най важното не губи хъс.Както ти казах го изслушах цялото(не че съм експерт),но 60 70 % от подобни песни ги спирам на третата секунда. Цитирай
satanas Отговорено Юни 18, 2010 Автор Отговорено Юни 18, 2010 Благодаря за коментара, но според мен всичко си е на място - китари, лирика и т.н. Въпрос на виждане. п.с. Скоро ще пусна един адски old school thrash/speed трак, защото от доста време съм се размекнал с хип-хоп звученията Цитирай
Recommended Posts