johniebgood Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 Аз разпознавам маниера на жена ти в украшенията или поне така ми се струва, иначе и преди си пееше, да. Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 19, 2010 Автор Отговорено Юни 19, 2010 Абе аз тези мелизми от един циганин ги свих! Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 19, 2010 Автор Отговорено Юни 19, 2010 О...не само! Ние наистина имаме много талантливи цигани в БГ! Иначе, Brian McKnight е тоя циганин, за който говоря. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Смесването е 'суб-оптимално' (както биха казали политически-коректните англичани, когато не искат да кажат в очите на някого, че е ужасно). И за демо. Вокалите са далече от пианото и изобщо 'не са в същата стая' (прилаган им е различен реверб, пък и различни честотни корекции на отделните вокални тракове). Но тук не говорим за записи - има си раздел... Не е нужно всичко да е от едно помещение... няма закони, важното е да се хареса, пък и може да е нещо като ефект това с различните помещения.. Цитирай
Infinity Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Анджелина както винаги ми е откраднала мислите и постинга! Нищо друго няма по-голямо значение от душата, която се влага в една песен. Ивелин тук наистина се е раздал. Няма какво да му броите тоновете, и средите в пианото... изпълненето или докосва или не. А лично мен, това изпълнение просто ме разтърси. Ивчо, баце, вярно почвай с авторските. Ще помагам ако трябва, ако мога, с каквото мога... но крайно време е да направиш нещо твое! Цитирай
Recommended Posts