Dilian Nedev Публикувано Февруари 12, 2006 Публикувано Февруари 12, 2006 Така ... Всеки си казва какъв е ефекта и как го настройва ... аз съм така - V-Amp Amp - Moderh Hi Gain Gain - 10 Treble - 10 Mid -7 Bass - 8 Reverb Type 3 - 6
Sieger Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 V-Amp-a гледам да не използвам амп симулацията, защото опре ли до записи работата по-добре да кажем "Bye Bye" на надеждите за приличен саунд... ползвам само каб + ривърб чат пат! Иначе разчитам на аналогови дистове (Boss DS-1 i Drive Distrortion) и софт процесинг... Боса го държа на Tone - 2 часа; Dist - 3 часа и Level - 3 Драйв-а го настройвам на вкус, всеки път е различно
Demon_A_Go-Go Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 И аз съм с вамп и ползвам модерн хай гейн с номер 15 говорител ,врътките почти съшите като на Rockman2005 нойз гейта на 1 и съвсем малко дилей това е звука.
Demon_A_Go-Go Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 (Редактирано) И аз съм с вамп и ползвам модерн хай гейн с номер 15 говорител драйв на единица ,врътките почти съшите като на Rockman2005 нойз гейта на 1 и съвсем малко дилей това е звука. сори за двоинният пост заби нещо експлорера Редактирано Февруари 12, 2006 от Demon_A_Go-Go
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Marshall drive master gain 6 bass-6 mid-4 high-5 level-6 ми общо взето така си го настроивам(всичко е от 10възможни позиции)
Dilian Nedev Отговорено Февруари 12, 2006 Автор Отговорено Февруари 12, 2006 V-Amp-a гледам да не използвам амп симулацията, защото опре ли до записи работата по-добре да кажем "Bye Bye" на надеждите за приличен саунд... ползвам само каб + ривърб чат пат! Иначе разчитам на аналогови дистове (Boss DS-1 i Drive Distrortion) и софт процесинг...Боса го държа на Tone - 2 часа; Dist - 3 часа и Level - 3 Драйв-а го настройвам на вкус, всеки път е различно Не че разбирам много от звук , ама не съм много съгласен . Аз като записвам правя два трака - единия на левия , другия на седния канал от конфигурацията L3 (Live3) Като се смесят допълнително с EQ и тем подобни се получава горе долу приличен звук .
Icarus Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 ShredMaster: gain - на 12 часа bass - на 10 часа contour - изнесен максимално към среди treble - на макс volume - на макс Интересното тук е, че издувам volume-а, а не gain-a. Звука се изкривява по малко по-различен начин и не е толкова шумно понеже пък гейн-а е на ниско ниво. Получава се много звънлив звук в драйв канала на кубето.
stratocaster Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 има такава тема!!! http://forum.muzikant.org/index.php?showto...6862&hl=low+mid :read:
don_pepinio Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Icarus,ShredMaster... Най-якия кривоч В комбинация и с лампа...
Recommended Posts