Scooper Публикувано Февруари 12, 2006 Публикувано Февруари 12, 2006 Препоръчаха ми да си купя Roland G600.начинаещ съм в този смисал че 10 години съм ходил на уроци по пиано и там основно съм свирил класическа музика и искам да си купя синтезатор за да свиря...как да се изразя "кръчмарска музика"-малко повечко народна музика а също и някои по-стари бг поп парчета..разни evergreen парчета и такива неща!Та питам ако не G600 какво друго бихте ми препоръчали на цена до 1500лв!Препоръчаха ми също и VA-7 но аз просто нямам тoлкоз пари!Не е задължително да е Roland но повечето изпълнения на живо които съм слушал са били с Roland,Yamahр Korg и най-много ми харесва как звучаха Roland-ите!Това разбира се е мое лично мнение,което изказвам с огледа на опита си който имам в един духов оркестър където свиря вече 5-6 години на баритон...името му няма да споменавам тъй като напоследък станахме сравнителни известни и може да го вземат като реклама и да изтрият темата! леле колко изписах...стига толкова.....благодаря за отговорите предварително! Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Какво по точно те интересува? Клас keyboard или sintezer. Има из форума за клавиристи една такава тема кадето е обяснена разликата. Аз лично съм по скоро склонен да ти предложа Yamaha, но сам трябва да прецениш кое какъв звук пуска и ти какво искаш. Ако няма да си играеш и няма да манджориш звука, един добър keyboard ще те оправи. Аз лично свиря на Yamaha DGX 505 и съм адски доволен от звука. За съжаление обаче е ограничено от към електроника. Взех го защото съм ограничен откъм парички, а един мотиф излиза доста подсолен на студентския ми джоб. Препоръчвам ти да отидеш много делово в някой голям музикален магазин, да покажеш че си готов да купиш и да пробваш варианти. Така ще останеш най доволен. Цитирай
miro Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 По мое мнение,за кръчмарска музика,по-добрия вариант е Роланд.Конкретния Джи600 е добро решение,но за жалост поостаряло.Просто Роланд звучат по-хард и затова кръчмарите ги предпочитат.Иначе за друга музика вариантите за синтезатори са известни и детайлно дискутирани. Цитирай
Scooper Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 А какво ще кажете за Roladn EXR5s?Мисля че е някакъв по-новичък модел? Цитирай
LichoMusic Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 А какво ще кажете за Roladn EXR5s?Мисля че е някакъв по-новичък модел? Roland в момента имат нови модели. Серията EXRs е чудесна и ти я препоръчвам. Имам в наличност Roland EXR5s - 1330 лв. Чисто нов е и е чудесен инструмент на хубава цена. Мнозина от вас няма да го признаят, но EXR's е по-добрият вариант от G600. Предлагам ти също Roland EM55 - 1500 лв. Roland EM50 - 1000 лв. Yamaha GX76 - 600 лв. :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: 0888 936291 LichoMusic@abv.bg Цитирай
Recommended Posts