yonislav Публикувано Юни 6, 2010 Публикувано Юни 6, 2010 http://vbox7.com/play:be958d77 Това е песента, а речника за момента може да се купи само в Враца... но ще го има и в цялата страна скоро време Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 баце е готин, ама нема маце, щото и викал и на нея "баце" :hysterical: еваларката, нема такъв народ кат вазе у резервато (: само много кратко, можехте още изродии да наприказвате Цитирай
yonislav Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 баце е готин, ама нема маце,щото и викал и на нея "баце" :hysterical: еваларката, нема такъв народ кат вазе у резервато (: само много кратко, можехте още изродии да наприказвате :) песничката е по скоро реклама за " Речнико на Баце " за тва е кратичка за да стане интересно а не за да стане напълно ясно къв е Баце но се радвам, че ви хресва Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 бе целата книга във всеки случай едва ли ще се събере у песен, така че и още да имаше, само щеше повече да се събуди интересът (: вий свързахте ли се по тоз въпрос със severozapad.org? че не го гледам речнико там, а си заслужава (: принципн само тва "и време е вече в ръце да се вземе" не ми ареса. щото на човека като му кажеш да се земе у ръце, ако е сериозен човек нема нужда, пък ако не е сериозен, само ще го домързи и ще го разбере на обида. а ако кажеш, че вече се е взел в ръце, то ще му остане, и като стане време да се прави нещо, субектът ще си рече: абе язе сега баце ли съм или тиква, и наистина ще погледне сериозно на нещата. и те така Цитирай
kmfb Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Като виден представител на резервата, одобрявам с 2 рЪце. Малко т'ва редене "баце-т'ва, баце-онава" ми напомня на Бай Мангал на Мангасарян, може и неволна асоциация да е. Тото Н форева! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Лошото е ,че баце дойде у градо и напусна селото,ма селото не напусна баце - новия софиянец ... Цитирай
kmfb Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 (Редактирано) Хилбили (което к'во значи?), не ми се разправя, ша ма баннат... Тия теми дето се опитваш да повдигаш са достойни за спор от рода на Левски - ЦСКА, Палестина - Израел, Металица върсъс Мегадет, Гууд срещу Ивъл, Парагорн и Ренегейт и метъл срещу чалга. Докато разни хора драскат табелките за изход от София, други осмиват нещата много готино - с песнички. Финк абаут ит... Редактирано Юни 15, 2010 от kmfb Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 (Редактирано) Хилбили (което к'во значи?),потърси в нета,ти да не си от враца ,че се засегнА.Имал съм Неудоволствието да работя с индивиди от враца и монтана - е те такива кютуци нЕма - прости като амеба ,завистливи, селски тарикати.. Естествено сигурно има изключения,които потвърждават правилото. едит - жена ми,която ходи по командировки в тоя регион е със същото мнение за хората там ,а и тя не е от СФ - защо ли? Редактирано Юни 15, 2010 от Hillbilly Цитирай
kmfb Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Не, от Видин съм. Сега не знам дали сме по-големи идиоти от врачани и монтанчани (т'ва правилно ли е?) ама не ме кефят тия стереотипи - всички селяни са прости като амеба ,завистливи, селски тарикати...; всички басисти - неуспели китаристи; всички французи - лоши шофьори; всички китайци - с малки пишки. Вервай ми, има хора дето са прости като амеба ,завистливи, селски тарикати и кореняци софиянци... Иначе аз че съм си пън не отричам, ама да не се множим, все пак. Аз казах, хау! Цитирай
Coprophagus Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 бах темата пак заприлича на бойно поле. Не знам това форум за музиканти ли е или за философи (предлагам името на форума да се смени на forum.durven-filosof.org). Въпреки че се кефя на северозападния диалект, песента е бая тъпичка. Цитирай
Recommended Posts