noflip Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 дам, и аз съм на това мнение - за парите за които ще реставрираш качествено китарата ще можеш да си купиш поне втора ръка китара от друга марка (примерно squier или cort), а според мен поне всичко е по-добре от кремона . но това е мое лично мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Не бих се ангажирал с прогнозна цена, но вероятно по-изгодно ще е да се купи нисък клас китара втора употреба. rdg_design, за ключето ще трябва да пускам отделна тема, защото ще трябва да се илюстрира със снимков материал. Когато имаш време. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
screamo_girl Отговорено Юни 7, 2010 Автор Share Отговорено Юни 7, 2010 Ами..не искам да взимам нова китара,така де..тази китара е на роднина,и не мога да я зарежа,много искам да я оправя и после да се радвам,че съм направила 1 полезно нещо. Искренно Ви благодаря за съветите,и в най-скоро време ще се захвана,а когато я реставрирам,ще кача снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Начинанието е похвално,желанието за реставрацията също,но честно да ти кажа тази работа дори за мъж си е доста сложничка.Лично се убедих с една акустична китарка,която трябваше да мина цялата с шкурка.То е прах то е чудо и на всичкото отгоре си е силова работа,иска си яко шкурене.Дано имаш добри познати да ти помогнат иначе не знам момиче как би се справило с това което предстои.За боядисването да не говорим там пък си иска доста майсторлък и дори сред хората от форума малцина биха се хванали сами да го правят(те затова те посъветваха да се обърнеш към майстор).Така че се приготви за голяма Одисея . Успех в начинанието!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Поглеждайки снимките, ми мина през пустата глава идеята за поправка на електрониката(като цяло това е един от най-готините модели на "Кремона").Мисля че каквото и да буташ по дървенията, по-далеч от "Кремона" няма да отидеш(само пари ще затвориш).С една дума проста - ако има дори един адаптер(работещ), може да се свири и на нея.И едни нови струни после ще са добре дошли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Дискутираната Кремонка е правена по внушения от японската Vantage VS600 Поръчковите модели бяха със слепено от слоеве тяло (малко като шертплат ) Каквото и да я правиш Кремонката ще си остане с дебел гриф и винаги един лютиер ще намери какво да оправя по нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
screamo_girl Отговорено Август 1, 2010 Автор Share Отговорено Август 1, 2010 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2331/60...oxGcdEbTh3Z.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2105/30...obMmq1ouJBu.JPG Благодарение на вашите съвети,упоритостта ми и баща ми,стигнах до тук. Искренно Ви благодаря,утре ще и допремахна боята и ще я дам да ми я пръснат. Ще кача още снимки,но в завършен вид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 Според мен има доста преди да ти я пръснат(както се изрази).По добре се консултирай с момчетата от rdg_design да ти кажат как да я обработиш преди боядисването,защото ако не го направиш както трябва ефекта може да се окаже нулев.Има си китове и други подробности преди да се боядиса.Виж си електрониката също-адаптери,потенциометри и тн и лека полека си ги подготви и тях. Успех!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts