Jump to content
Българският форум за музиканти

screamo_girl

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от screamo_girl

  1. Благодаря на всички,много ! :}
  2. Nightwish не са хеви,те са подобно на готик.. пък и нещо по-ниско от Nightwish,съжалявам,че не споменах. :}
  3. Здравейте. От 01.2011 сформирахме група,но понеже правиме само Paranoid ,и аз съм вокалката , бихте ли могли да ми препоръчате нещо heavy metal ,но да може да се пее и от момиче. Благодаря предварително!
  4. Всичко става ясно от заглавието.Бих искала да изкажете мнението си за тази китара,защото мисля да си я взимам скоро. И така,трябва ми мнение на хора,които са изпробвали инструмента,или поне са го чували. Благодаря предварително.
  5. Здравейте, аз съм момиче на 15 год от София. Вземах уроци по фолклорно пеене 1 година,пея във училищната вокална група. И вкъщи си пея най-редовно. Трябва ми мнение на човек,който не ме познава,защото на близки не мога да разчитам. Моля,изкажете мнението си относно тези двете: Sweet Chil O' Mine November Rain Благодаря предварително!
  6. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2331/60...oxGcdEbTh3Z.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2105/30...obMmq1ouJBu.JPG Благодарение на вашите съвети,упоритостта ми и баща ми,стигнах до тук. Искренно Ви благодаря,утре ще и допремахна боята и ще я дам да ми я пръснат. Ще кача още снимки,но в завършен вид.
  7. Ами..не искам да взимам нова китара,така де..тази китара е на роднина,и не мога да я зарежа,много искам да я оправя и после да се радвам,че съм направила 1 полезно нещо. Искренно Ви благодаря за съветите,и в най-скоро време ще се захвана,а когато я реставрирам,ще кача снимки.
  8. Благодаря на всички за съветите,ще се захвана в най-скоро време с моята Кремонка. :)One more thing: горе-долу може ли да ми кажете колко ще ми струва това удоволствие,защото съм малко във финансова криза ии.. Благодаря предварително.
  9. Ето снимки: От София съм Да..видях за раздела за ремонт,но късно. Надявам се да не е фатално. А,на китарата абсолютно НИЩО не й работи.
  10. По заглавието е повече от ясно,че ще питам за поправка.Става въпрос за ел.китара Кремона,Казанлъшка.Китарата е на 25 години и нищо не й работи.Трябва да е с 6 струни,но за момента е само с четири.Та,въпросът ми е:колко горе-долу ще ми струва цялостната поправка? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.