MaPT0_T Публикувано Юни 3, 2010 Share Публикувано Юни 3, 2010 Здравеите (: Искам да си изработя Boss FS-6 , някой може ли да ми помогне . Трябва ми схема на суича , а ако няма да пообясните , защо подяволите има батерии ? Съмнявам се дали не са за светло диодите . И другия ми въпрос суича какъв трябва да бъде задържащ или незадържащ ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 3, 2010 Share Отговорено Юни 3, 2010 Няма ги схемите на тоя селектор. Има батерия защото този селектор е направен с електронна комутация. Използват малки тактилни бутони. Изясни концепцията и какво искаш да прави устройството и ще мислим схема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPT0_T Отговорено Юни 3, 2010 Автор Share Отговорено Юни 3, 2010 трябва ми за Boss ME - 70 . Използват схемата на това нещо , като универсална - за кубета за Loop Station , за процесори и си мислих че ще е нещо просто и оригинално. Преди малко намерих в един форум един как го прави с моментен суич , но няма светлодиоди . http://acapella.harmony-central.com/showthread.php?t=1962430 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 3, 2010 Share Отговорено Юни 3, 2010 Най-напред трябва да разбереш кой тип управление ползва боса. След това трябва да си направиш фуутсуич според типа на управление. Вкарай един голям стерео жак в буксата за фуутсуич дай на късо масата и един от 2та пина. Виж какво се получава и според това си вземи задържащи или незадържащи бутони. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPT0_T Отговорено Юни 3, 2010 Автор Share Отговорено Юни 3, 2010 Мерси за съвета (: След като си направя фуут суич ще кача снимки и тн. (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts