Nyte Публикувано Юни 1, 2010 Публикувано Юни 1, 2010 Здравейте! Tрябва ми съвет относно избор на audio interface за домашно студио Мисля, че е крайно време да се обзаведа с една такава джаджа. Ще го ползвам предимно за музициране на електронна музика (синтезатори, семплери, ефекти, automation'и и т.н.) Не смятам да записвам микрофон/китара и т.н. така че бих могъл да мина и без входове (въпреки, че повечето интерфейси като гледам си ги имат стандартно). Това, което най-вече ме интересува е ниска латентност и що-годе добър (за бюджета, с който разполагам) звук. За момента са ми хванали окото M-Audio Fast Track, Alesis IO2, Numark DJ IO, Behringer FCA202 и ЕMU 0202 USB. Ще се радвам някой с повече познания в областта да ме посъветва. Поздрави, Nytski Цитирай
bmo Отговорено Юни 1, 2010 Отговорено Юни 1, 2010 щом няма да записваш от външни входове за какво ти е USB интерфейс? Вземи си една PCI карта и нямаш повече грижи. Цитирай
Nyte Отговорено Юни 1, 2010 Автор Отговорено Юни 1, 2010 щом няма да записваш от външни входове за какво ти е USB интерфейс? Вземи си една PCI карта и нямаш повече грижи. С лаптоп съм Трябва ми ниска латентност за мониторинг в реално време при свирене с MIDI controller и да не се получават glitchez, когато добавя повечко писти Цитирай
Recommended Posts