mario Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Здравейте, моля ако някой знае или по точно е ползвал заглушители за барабани,от сорта Visit My Website,да каже дали вършат работа, и може ли да се свири в домашни условия с тях/т.е. говорим за апартамент/. Благодаря предварително! Цитирай
Nickyy Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 накой ако има идея, как да заглуша възможно наи много акустични барабани ще съм му много благодарен. мерси предварително. Просто си постави mesh heads! Цитирай
EvenFlow Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 Едва ли бих могла да ти дам съвет, тъй като всички вариянти вече са описани по-горе, пък и самата аз до скоро имах тоя проблем и съм пробвала някои от гореспоменатите предложения. Обаче истината е (поне в моя случай) че колкото и парцали да слагам отгоре, тениски, или да пъхам в касата одеала и олекотени завивки... :lol: Панелката си кънти стабилно и това е грозната тъжна истина в моя случай... понякога недоумявам всички, които свирят на барабани къде по дяволите го правят и как го правят? Аз лично се отказах, в момента съм преустановила всякакъв вид упражнения, защото както казах вече си тряска стабилно каквото и да предприема , както и да се опитвам да ги ''заглуша''... най-малкото през прозореца се чува и в квартала всеки шум се чува като писък в тунел, няма спасение, глупави блокове и панелки. А помещение така и не мога да намеря, губя си ценното време, до сега можеше поне малко да съм напреднала, но уви. Ще се оплаквам в такъв случай... никога през живота си не съм имала по-силно желание да живея в къща. Цитирай
peterko Отговорено Декември 26, 2011 Отговорено Декември 26, 2011 Някой може ли да каже разликата със и без демпери каква е? Говоря за тремоло и тям подобни технически фигури... Цитирай
QueenII Отговорено Декември 26, 2011 Отговорено Декември 26, 2011 Когато нямах помещение за репетиции, а си свирех в личната панелка, бях си купил заглушители за барабани на Vic Firth. В комплекта си имаше и такъв за 2 чинела, както и за фус. Нямал съм никакви оплаквания. Може би факта, че съм свирил през деня, когато хората са на работа, имаше леко значение, но пък имам достатъчно пенсионери във входа. Така че пробвайте с тях. 1 Цитирай
Recommended Posts