Manolev Публикувано Май 29, 2010 Публикувано Май 29, 2010 И ние малко да отчетем присъствие с едно демо. Не е много, но е от сърце Pain Flavour Hope you like it. Цитирай
Басурендер Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Готино е . Малко дълго ми идва за такъв формат ,особено продължителните части с този ритъм. Иначе кефи! Цитирай
Manolev Отговорено Май 30, 2010 Автор Отговорено Май 30, 2010 Аз искам да благодаря на Сашко(circles), закъдето ни приюти в такава атмосфера. Абе, ако не беше той, сигурно щяхме да ги запишем след супер много време. Цитирай
ultramega Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Готино е .Малко дълго ми идва за такъв формат ,особено продължителните части с този ритъм. Иначе кефи! +1 на същото мнение. Цитирай
Додо Отговорено Май 31, 2010 Отговорено Май 31, 2010 Много е добро и на мен лично не ми се струва особено дълго ! Keep it up! Цитирай
Manolev Отговорено Юни 28, 2010 Автор Отговорено Юни 28, 2010 Нова песен. Broken Nerve. Можете да я чуете на MySpace ни. Цитирай
Manolev Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 И споделете повече какво мислете, незаивимо дали е хвалба или псувня. Нека не забравяме, че най-обективното мнение в случая сте вие. Цитирай
JD Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Много радва, че има такива банди в БГ! Единственото дразнещо нещо за мен е стерилното звучене на гласа - твърде изнесено и ясно. Като за това (може би спомага) и дикцията на вокала (твърде отчетливо и ясно изговорени думички на англ., което веднага кара една лампичка "БГ банда" да светне в главата на слушателя...). Надявам се това да не се възприеме като негативна критика, защото парчетата определено радват и са си като извадени от 90-те Цитирай
Manolev Отговорено Юли 6, 2010 Автор Отговорено Юли 6, 2010 По-важното е да я има, каква е - не чак толкова. Скоро ще потрещим из някой клуб... Цитирай
JD Отговорено Юли 7, 2010 Отговорено Юли 7, 2010 Точно такива (Seattle / grunge / alternative) банди трябва да има повече в БГ, така че успех! Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 7, 2010 Отговорено Юли 7, 2010 Като погледнеш имиджа на песента в soundclouds по средата има едно стеснено, дето ми се стори странно още като го видях. Като го чух - пак ми се стори , че някак не се връзва много. То е ясна идеята... ама сякаш не е доразвита. Има атмосфера.. Цитирай
Recommended Posts