Zero Tolerance Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Такам.. Първо да уточня няколко неща. За по-лесно снимах видео с телефона. Пък и да се види, че нямам проблем с цялата песен ... Да не сте посмели да ме оплювате за мятането и вживяването - Когато правиш такава музика с такава енергия , не можеш да седиш на едно място : ) . Та така , Enjoy - Това е първият ми опит да изпея A Place for my Head : ) . http://www.youtube.com/watch?v=nDmRA0ylLsM Цитирай
Alexandra1998 Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Такам.. Първо да уточня няколко неща.За по-лесно снимах видео с телефона. Пък и да се види, че нямам проблем с цялата песен ... Да не сте посмели да ме оплювате за мятането и вживяването - Когато правиш такава музика с такава енергия , не можеш да седиш на едно място : ) . Та така , Enjoy - Това е първият ми опит да изпея A Place for my Head : ) . http://www.youtube.com/watch?v=nDmRA0ylLsM Супер си! Цитирай
peterko Отговорено Октомври 25, 2010 Отговорено Октомври 25, 2010 (Редактирано) микрофона само за фаца ли го ползваш ??? къде е включен ... имаш и други клипове които са на ссъщия принцип... явно не е в компа... Редактирано Октомври 25, 2010 от peterko Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Октомври 25, 2010 Отговорено Октомври 25, 2010 хмм, пренебрегвам факта, че си от "новите поколения" понеже споменаваш "вживяването и т.н" и... пак нямам думи! смях :) от вживяване го докарваш, ама даже идолчетата ти пак се справят по-добре, а те го правят за пари и е разбираемо някак при тях някой ден може и да ги задминеш, като изчезнат окаончателно от МТв нищо лично просто мое виждане Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Отговорено Октомври 26, 2010 Toзи клип е отпреди доста време. Приемам коментарите, но не иска да се пише в тази тема вече. *Нищо лично не приемам. И няма нищо да казвам за дет метълите и гриндкорите. Просто хабене на приказки. Цитирай
Recommended Posts