Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Евала! Тва го чакам откакто видях работния вариант, кърстен "LINE6" още преди... не знам колко време. :greenangel: Текста кефи, китарите също.

Редактирано от Slide
Отговорено

За мен всичко освен вокала и идеята е злетак. Аман от големи китаристи ,които съсипват хубави песни . Отвратителни тъпани (дано не са истински).

Ако тази песен беше записана с кухарка и маракаси щеше да ми хареса..

Отговорено

I surrender-е не е хубаво да казваш на хубавото лошо, приналичие че много малко българси създават сега качествен хеви метъл, това има преди всичко доста добра основа, наистина.... барабаните аз съм ги записвал в гаража с микрофони- какво те интерсува за тях??????

Отговорено
I surrender-е не е хубаво да казваш на хубавото лошо, приналичие че много малко българси създават сега качествен хеви метъл, това има преди всичко доста добра основа, наистина.... барабаните аз съм ги записвал в гаража с микрофони- какво те интерсува за тях??????

Щом съм решил да напиша коментар по парчето , означава , че ме е заинтересувало и съм опитал да помисля , какво ми харесва и какво не. Това само по себе си е комплимент. Не защото аз ще кажа нещо , а защото имате един слушател повече .

Това , което ме дразни е звука на барабаните след '33 като влиза вокала ...до там всичко е ОК ,Дори не толковоа свръхсилния реверб или ехо не знам на барабанчето , колкото алтовете..направо звук като за пайнер..Първото соло е хубаво и достатъчно това на финала не е идейно и е досадно за мен.

Всичко , което съм ви казал е с добри чувства. Успех пичове!

Отговорено (Редактирано)

Благодаря на всички за коментарите!Това разбира се не е последен вариант,накрая солото е само баластра докато дойде клавира/ ;) /.А за барабаните-всеки си има вкус-на мен пък томовете ми харесват,това пайнерски може да обиди всеки рокаджия и трябва да се доуточни :) ,ама както и да е..П.п.- Да уточня,че става дума за Ицо от варненския Симулант,а не за нашия вокал Ицо.

Редактирано от sardaesox