Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Накратко,след смяната на ен-число учители в близкото читалище,разбрах че няма да намерят скоро друг заради ужасните условия там (самия учител взима около 30% от мизерноо заплащане,другото за читалището) и си търся частен учител.Бихте ли ми споделили имена и евентуално координати на някой такива?Целя стандартната цена от горе долу 10 лв. на урок.За информацията,знам за правилото цена=качество,просто толкова мога да дам.

Благодаря.

Rock on. :greenangel:

Редактирано от Betrayer
Отговорено

Честит прзник!

Сега, има една темичка, направо раздел "ноти, уроци и други" . Хайде виж там, ако не намериш нищо, хората от твоя град ще ти помогнат 100% :greenangel: Но провери първо. Ако не те уреди, тогава ще се види за алтернатива. Предполагам, че ще ти преместят темата модовете.

Успех.

Честит празник! ! !

Отговорено
Честит прзник!

Сега, има една темичка, направо раздел "ноти, уроци и други" . Хайде виж там, ако не намериш нищо, хората от твоя град ще ти помогнат 100% :greenangel: Но провери първо. Ако не те уреди, тогава ще се види за алтернатива. Предполагам, че ще ти преместят темата модовете.

Успех.

Честит празник! ! !

Мерси,ще хвърля един поглед.

Честит празник и на теб.

Отговорено

Емм аз имам твоя учител. Ако си от пловдив (майна) Учителят ми се казва Виктор Стамболов свири в рок групата Gabana за годините не съм сигурен, иска 5 лева на час. Виж може да няма най-качествената обстановка, но аз съм супер доволен. Живее до бирената фабрика да знаеш. Има и допълнителна китара ако нямаш. Та пиши ЛС ако искаш номера му.