SlipFly Публикувано Февруари 8, 2006 Публикувано Февруари 8, 2006 Здрасти Искам да питам някой от разбиражите значи имам звукова карта на Креатив Аудиджи 2 )така до тук добре до преди няколко дена всичко си беше ок но сега не е!!проблема е там че като слушам мп3-ки или каквото и да е се чува само от предните 2 колно фр л и фр р..когато вляза в менюто там дето си избираш дали да е 5.1 или 2.1 и там другите нали дал сам на 5.1 така..после давам Спийкар тест всичко си работи всички колони се чуват!!! но като пусна нещо друго не се чуват само на скапания спийкар тест... някай ако знае защо се получава така ще сам му задалжен ако сподели как да ги оправя мерси!!! Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Ами защото няма 5.1 мп3-ка Системата 5.1 има 6 независими един от друг канала. Пробвай с друга конфигурация на звуковата карта. Аз лично не мога да ти кажа как точно трябва да е защото аз съм с двуканална. Успех! Цитирай
SlipFly Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Ами защото няма 5.1 мп3-ка Системата 5.1 има 6 независими един от друг канала. Пробвай с друга конфигурация на звуковата карта. Аз лично не мога да ти кажа как точно трябва да е защото аз съм с двуканална. Успех! преди 1 седмица ми ги прослушваше от сички колони? Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Влез в менюто и търси Creative Restore Defaults като резетнеш до дефолтните настройки и си готов Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Активирай си функцията CMSS и ще имаш звук от всички колонки. Цитирай
Recommended Posts