wessy Публикувано Февруари 8, 2006 Публикувано Февруари 8, 2006 Здравейте имам малко въпросни към хора който имат поглед над тези микрофони: Studio Projects C3 Rode NT-a AKG Perception 200 ако може да ми кажете отзиви защото тук мога да чуя само Studio Projects(и то B3) и избора става малко труден. Ще ги използвам за запис на вокали само да уточня. Другото което ме интересува е дали някой знае представител на Шур за БГ защото имам мераци и на там за мерси и ако може да няма караници кой е по-добър плииз само си кажете отзивите Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 аз имам поглед върху студиопроджектс-а и роде, но не разбрах ти на кое роде си се спрял. Представител на Шур са Фактор. Студиопроджектс са най-ниско в хранителната верига изобщо. Но и най-ниски като цена. Много хора харесват Берингер Б2 повече от тях. За роде мога да кажа само хубави неща. Кусурите му се предлъщат повече от лесно, а звука му е запомнящ се (е, ако ти трябва неутрален микрофон не е това избора). Акг съм работил с 1000, 2000, 3000, 4000 и с 414. От 3000натататък стават горе долу, но не и като цена..... Този 200 е загадка за мен, да каже някой друг. Цитирай
wessy Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 акг-то е нов модел от тази година. Аз съм се спрял на Роде-а. Студио проджектс са много зле доклкото знам и все пак мненията са противоречиви ама твоето го уважавам мерси за инфото ще взема роде най-вероятно може и малко по скъп модел пак мерси за инфото Цитирай
wessy Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Audio Technica AT3035 също и за този ако може малко отзиви просто всичките са в лимита на 200$ който мога да си позволя за микрофон за момента Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Audio Technica AT3035 също и за този ако може малко отзиви просто всичките са в лимита на 200$ който мога да си позволя за микрофон за момента 3035 ми е любимия микрофон... Страшно безшумен, много равна честотна характеристика. На акустична китара звучи добре. На глас също. За флоор том в някои случаи става, в други - не. Цитирай
wessy Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 еми значи е решено вече мерси много имам да те черпя да имаш предвид Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 ама чакай сега, другите също си имат готини черти Посъбери още мнения, това е само моето Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Вземай АТ3035 и не се занимавай с други мнения. Дотука е 2:0 за него Цитирай
wessy Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 (Редактирано) ама чакай сега, другите също си имат готини черти Посъбери още мнения, това е само моето верно че 1 мнение ама се пак знам че знаеш какво говориш пък и те подкрепиха мерси и на двамата ПС. аз ще си го купувам от щатите ама ако не стане някой може ли да каже тука къде го има ? Редактирано Февруари 9, 2006 от wessy Цитирай
pisito Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Мисля че SHARKART ги предлагат Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 щом дедо Форти ме подкрепя - значи наистина съм прав Взимай го. Шаркарт вдигнаха безбожно цените на АТ, иначе да съм си купил 4-5.... Търси от чужбина. Ако имаш готина ценова оферта плийс лет ми ноу. Аз искам да се сдобия с 4033 някой ден. Цитирай
wessy Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 ще видя как стоят нещата и се пак най добре от USA поне за мен 10х на сички Цитирай
Recommended Posts