nubits Публикувано Май 21, 2010 Share Публикувано Май 21, 2010 Здравейте, извинявам се за може би поредната такава тема, но не можах да намеря това, което търся във форума. Преди време свирех на пиано и синтезатор.. може би около 7 години. След това спрях и сега след около 10 години искам отново да продължа, но само за хоби и разтоварване.. Спрял съм се на Yamaha PSR E323.. от прочетеното оставам с впечатление, че е супер за парите си и все пак има ли нещо, което си заслужава повече, дори и да е около 500-600лв? Имам желание да го свържа с компютъра, да си записвам собствени произведения (в тази връзка - има ли възможност за наслагване при запис?), ритми, звуци но при всички положения ще е любителски.. Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Falcon Отговорено Май 23, 2010 Share Отговорено Май 23, 2010 И аз очаквам отговор на същия въпрос, само че за момента съм се спрял на Yamaha PSR-E413 и си търся за около 600 лв. Втора употреба нямам намерение да купувам. И аз предимно за връзка с РС и FL Studio и т.н. Чудих се между Yamaha и Casio, но сякаш колкото прочетох до сега, сякаш от този клас Yamaha са по-хубави. Все пак ще съм благодарен на малко по-професионално мнение. Ако някой склони да отговори скоро, мерси предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bras72 Отговорено Май 25, 2010 Share Отговорено Май 25, 2010 момчета от въпросите които задавате ,съдя че свирката ще ви свърши работа пср серията на ямаха е най ниския и клас но това не значи не върши работа, след като нямате претенций към клавиатурата и след като ще я ползвате предимно със компютър, там софтуерни синтезатори и звуци колкото щеш по повод на въпроса дали може да се наслагват звуци-да се ползва като секвунсер -със компа и подходяша програма разбира се! самата свирка същи сигурно има някакъв елементарен секуенсер ама едва ли ще го ползвате ако откриете възможностите на сонар например или кюбейс аз самия съм имал 2 свирки от тази серия и разбира се и съм им се радвал много от друга страна мисля ,че за около 400 евро можете да си купите от ебей далеч по добър инструмент който да ползвате по дълго Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Falcon Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 (Редактирано) Аз последно се спрях на Yamaha DGX-230, той е 850 лв от Технополис и смятам да го взимам тези дни. От ebay сигурно ли е че ще пристигне и ще бъде наред? Би ли ми показал модела, така и така ще се дават пари, поне да е хубаво (но в никакъв случай да не излиза над 425 евро, че мамата си трака ). Мерси предварително. Редактирано Май 27, 2010 от The_Falcon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkosan Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Фалкон - DGX серията на Ямаха е на светлинни години от E323 и много по добра от въпросната споменатата PSR-ka, за която се двуумеше. Купувай я без да се замисляш - определено е чудесен избор. Имал съм 2 PSR-а и една DGX - за нея само хубави неща мога да кажа. Митко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Falcon Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 Благодаря ти много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts