Jump to content
Българският форум за музиканти

Алтернатива на Yamaha Psr E323


nubits

Recommended Posts

Здравейте,

 

извинявам се за може би поредната такава тема, но не можах да намеря това, което търся във форума.

 

Преди време свирех на пиано и синтезатор.. може би около 7 години. След това спрях и сега след около 10 години искам отново да продължа, но само за хоби и разтоварване..

Спрял съм се на Yamaha PSR E323.. от прочетеното оставам с впечатление, че е супер за парите си и все пак има ли нещо, което си заслужава повече, дори и да е около 500-600лв?

 

Имам желание да го свържа с компютъра, да си записвам собствени произведения (в тази връзка - има ли възможност за наслагване при запис?), ритми, звуци :) но при всички положения ще е любителски..

 

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз очаквам отговор на същия въпрос, само че за момента съм се спрял на Yamaha PSR-E413 и си търся за около 600 лв. Втора употреба нямам намерение да купувам. И аз предимно за връзка с РС и FL Studio и т.н. Чудих се между Yamaha и Casio, но сякаш колкото прочетох до сега, сякаш от този клас Yamaha са по-хубави. Все пак ще съм благодарен на малко по-професионално мнение. Ако някой склони да отговори скоро, мерси предварително. :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета от въпросите които задавате ,съдя че свирката ще ви свърши работа

пср серията на ямаха е най ниския и клас но това не значи не върши работа, след като нямате претенций към клавиатурата и след като ще я ползвате предимно със компютър, там софтуерни синтезатори и звуци колкото щеш

по повод на въпроса дали може да се наслагват звуци-да се ползва като секвунсер -със компа и подходяша програма разбира се!

самата свирка същи сигурно има някакъв елементарен секуенсер ама едва ли ще го ползвате ако откриете възможностите на сонар например или кюбейс

аз самия съм имал 2 свирки от тази серия и разбира се и съм им се радвал много

от друга страна мисля ,че за около 400 евро можете да си купите от ебей далеч по добър инструмент който да ползвате по дълго

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз последно се спрях на Yamaha DGX-230, той е 850 лв от Технополис и смятам да го взимам тези дни. От ebay сигурно ли е че ще пристигне и ще бъде наред? Би ли ми показал модела, така и така ще се дават пари, поне да е хубаво (но в никакъв случай да не излиза над 425 евро, че мамата си трака :)). Мерси предварително.

Редактирано от The_Falcon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фалкон - DGX серията на Ямаха е на светлинни години от E323 и много по добра от въпросната споменатата PSR-ka, за която се двуумеше.

Купувай я без да се замисляш - определено е чудесен избор. Имал съм 2 PSR-а и една DGX - за нея само хубави неща мога да кажа.

 

Митко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.