Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez Icb305ex-bk


KillSwitCh

Recommended Posts

Ibanez ICB305EX-BK

 

е след мотаене по магазините реших да се спра на този красавец : ) какво мислите някои опит с него ^^ + ове - нуси имам 1200 лв и мисля че е време за ново басче но след като не съм навътре мн мн с нещата реших да ask-на за съвет ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм адаптерите не са Бартолини, а това PFR-N5 нищо не ми говори. На твое място щях да си взема един SR или BTB. Личо аз в този бас не виждам нищо кой знае какво, освен метълската форма, че да му искат толкова пари. SR 505 е с 200 -250 лв отгоре и лично според мен е поне 1 класа над посочения бас. Но в крайна сметка ти си знаеш най-добре какво ти приляга. :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този ценови клас Ибанец правят много приятни откъм качество инструменти. Но препоръчвам да прочетеш малко за адаптерите и за комбинацията им с използваните дървета - просто, за да си сигурен, че се очаква да ти даде звукът, който търсиш. Визуално басът изглежда чудесно, но това вече е въпрос на вкус. И най-добре би било да седнеш и да посвириш на баса. Не разбрах дали има възможност - това е спецификата на онлайн търговията.. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами имах възможност и sound-a дето го вади ми харесва ; ) но се пак трябва да се допитам до хората които наистина знаят : ) щото не сам мн мн навътре ^ ^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.