SomeoneElse Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Не, Drive и Level могат да се нагласят отделно. Цитирай
Svanio Отговорено Май 21, 2010 Автор Отговорено Май 21, 2010 Пегаси... е при мен пак има няква разлика във волумето пак казвам клийн правя и е ок,но като пусна драйв гръмва ... А уж го настройвам, знам книжката наизсут...пегаси... И викаш при теб се получава при настройка = да има клийн и драйв присет (с много драйв - аз това искам, грубо, но мен ми харесв) без да има голяма разлика във волумето?? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 (Редактирано) Това са две различни стъпки - едната е да нагласиш Wah ефекта, а след това нагласяш и драйва. В моя Owner's Manual е обяснено от 26 до 28 страница под заглавие "Setting the DRIVE/Noise Suppressor (DRIVE SELECT Mode)", като една от стъпките е да се нагласи и силата (output) на драйва, а не изкривяването. Виж и твоя. Не ми се занимава да превеждам Редактирано Май 21, 2010 от SomeoneElse Цитирай
Svanio Отговорено Май 21, 2010 Автор Отговорено Май 21, 2010 дам същото е и при мен, явно не го правя както трябва, а уж внимавам Ще опитам пак. Мерсаж Цитирай
Recommended Posts