Martinez Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 Наистина стана интересно Да, все още е актуално запитването. В момента го свиря по един начин, но имам съмнение, че нещо изпускам. Свиря го на октава от С. с hammer on на D (А string) и A# на (G string). @ Geo от София съм. Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 Аре, тамън стана интересно. Напишете някой таб, или ноти и което е особено - с думи. Чак от камери няма нужда... П.П. На 02:50 и 03:05 дето е, нали? Да, точно за това става дума Цитирай
Bassbuzz Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Предварително искам да се извиня,ако не съм чул нещо както трябва - но това е моя поглед по темата Позицията ти е ясна - До на 3-та позиция.Там започва фигурата.Сега дали 2,3 или 4 пъти ще го удариш с палеца на Д.Р. си е въпрос на техника и майсторлък.Препоръчвам ти да го правиш в началото с 2 удара и БАВНО. След това има легато от Си бемол(3-та поз.) към до (5-та поз.).Си-то го щипеш(дърпаш) с показалеца на Д.Р. До-то го удряш с 3-ти,или 4-ти пръст на Л.Р. -който ти е по удобен. После :Два пъти До на 3-та удряш с палеца. И :Пак легатото Това според мен е 1-та фигура. Ако има полза от това обяснение - мога да обясня и 2 -та Фигура - тя започва с легатото . Ако нещо греша - казвайте. Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 Аз го свиря по подобен начин, но ми се струва, че преди първото легато има "глухи" удари с лявата ръка които попадат м/у С на 3-та позиция. А втората ми се струва, че започва слегатото от 1-ва струна и после се повтаря същото?!?! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтеглете това На мен така ми се получава ... Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 (Редактирано) Изтеглете това На мен така ми се получава ... С коя програма се отварят .gp4 файловете? Редактирано Февруари 9, 2006 от Martinez Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтеглете това На мен така ми се получава ... С коя програма се отварят .gp4 файловете? GuitarPro ... Цитирай
Bassbuzz Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Ако иска и друг да даде мнение. Фигурата е доста зад барабаните,а и Пепи Славов там насича с касата и има малко припокриване.Но за мен е само До на 3-та.Пробвай го с 4 удара преди легатото,като почваш на ауфтакт - така ми е най -мъчно за свирене.Палеца трябва да е много пъргав и бърз. А за 2-рата фигура преди легатото май има само 1 удар на До на 3-та позиция.Зора е е след легатото : 5-те удара с палеца на До. Цитирай
Recommended Posts